Haberler

DSP Lideri Sezer: "DSP Toplumun Güvenli ve Huzurlu Limanıdır"

DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, DSP'nin Her Geçen Gün Yeni Katılımlarla Güçlendiğini Belirtti ve "DSP, Toplumun Güvenli ve Huzurlu Limanıdır" Dedi. Sezer, DSP'ye Katılan Kuşadası Eski Belediye Başkanı Engin Berberoğlu'na da Parti Rozeti Taktı.

-DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, DSP'nin her geçen gün yeni katılımlarla güçlendiğini belirtti ve "DSP, toplumun güvenli ve huzurlu limanıdır" dedi. Sezer, DSP'ye katılan Kuşadası eski Belediye Başkanı Engin Berberoğlu'na da parti rozeti taktı.

ANKARA (ANKA) - DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, DSP'nin her geçen gün yeni katılımlarla güçlendiğini belirtti ve "DSP, toplumun güvenli ve huzurlu limanıdır" dedi.

Sezer, eski Kuşadası Belediye Başkanı Engin Berberoğlu'nun DSP'ye katılması nedeniyle Genel Merkez'de düzenlenen törende açıklamalarda bulundu. Berberoğlu'nun DSP'ye katılımından memnuniyet duyduğunu belirten Sezer, kendisinin önceki dönemlerde uzun süre Kuşadası belediye başkanlığı yaptığını ve kalıcı hizmetler verdiğini, bu hizmetlerini daha büyük başarılarla DSP'de sürdüreceğine inandığını söyledi. Sezer; "Türkiye her açıdan çok sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Toplumun her kesiminde yaşanan kutuplaşmalar tehlikeli boyutlara ulaşmıştır. Bu tehlikeli ve sıkıntılı süreçte DSP, toplumun her kesiminde en güvenli limanı olarak görüldüğü için partimize büyük katılımlar yaşanıyor" diye konuştu.

DSP'nin sağduyu ile çalışmaya devam ettiğini ifade eden Sezer, DSP'nin yerel seçimlerin yıldızı olacağını savundu. Geçtiğimiz hafta Mersin'de bin 300 kişinin DSP'ye katıldığını hatırlatan Sezer, şunları söyledi:

"Toplumda yaratılan kaos ortamında halkımız aradığı huzuru ve güveni DSP'de buluyor. Katılımlar bize güç veriyor. Her kademede görev yaparak genel başkanlığa gelmiş bir siyasetçi olarak diyorum ki; partimize bugün üye olan bir arkadaşımız da, benim kadar DSP'li, benim kadar yetkili ve sorumludur. Tüm örgütleriyle, üyeleriyle DSP, önümüzdeki yerel seçimlerin yıldızı olacaktır. Çünkü Türkiye'nin çıkış yolu, huzura kavuşacağı yol, DSP'nin iktidarı ile mümkün olabilecektir."

Öte yandan, Engin Berberoğlu da, DSP'ye katılmaktan memnun olduğunu belirtti ve yerel seçimler için başarı sözü verdi. (ANKA)

(ÇAĞ/ZG)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title