Haberler

Doğuş Üniversitesi’ni Gururlandıran Başarı!

Güncelleme:

Doğuş Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Grafik Tasarımı Programı Öğretim Görevlisi Seydi Murat Koç, Kültür Ve Turizm Bakanlığı'nın Düzenlediği "70. Devlet Resim Ve Heykel Yarışması"Nda "Başarı Ödülü" Aldı.

Doğuş üniversitesi meslek yüksekokulu grafik tasarımı programı öğretim görevlisi seydi murat koç, kültür ve turizm bakanlığı'nın düzenlediği "70. Devlet resim ve heykel yarışması"nda "başarı ödülü" aldı.

Her yıl resim, heykel, seramik ve özgün baskı dalında sadece 3 sanatçıya verilen ödül için, bu yıl yurt genelinden 900'ü aşkın sanatçı eserlerini gönderdi. Koç, "Hades II" isimli tuval üzeri akrilik, yağlıboya eseri ile ödüle değer bulundu.

Genç ve başarılı sanatçı Koç, Kültür Bakanlığı'ndan aldığı bu ödül ile bugüne değin aldığı ödül sayısını 18'e çıkardı.

"Bu ödül, bugüne kadar aldıklarımın içinde en önemlilerinden biri" diyen Koç, bugün kendini kanıtlamış çoğu sanatçının Devlet Resim Heykel Yarışması Ödülü sahibi olduğuna dikkat çekti. Koç, "Yeni oluşturmaya başladığım 'HADES' serisini aralık ayı içerisinde Ziraat Bankası Tünel Sanat Galerisi'nde sergileyeceğim. Bu seriye ait 'Hades II' isimli resmimin, böyle saygın bir ödül alması, sergimden önce gelen mutluluk oldu" dedi.

Kaynak: Bültenler / Eğitim

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title