Haberler

Doğubayazıt Süleyman Soylu Allah Rahmet Eylesin, Devletimizin Vereceği Bir Karardır

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Ağrı'nın Doğubayazıt ilçcesindeki bayramlaşma töreninde Abdullah Öcalan'a ölen ablası Havva Keser'in cenazesine katılması için izin verilip verilmeyeceğiyle ilgili olarak Tabiki böyle bir talep ortaya konulabilir.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Ağrı'nın Doğubayazıt ilçcesindeki bayramlaşma töreninde Abdullah Öcalan'a ölen ablası Havva Keser'in cenazesine katılması için izin verilip verilmeyeceğiyle ilgili olarak Tabiki böyle bir talep ortaya konulabilir. Bu konudaki değerlendirmeyi devletimiz yapar. dedi.

Van'dan karayoluyla Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesine gelen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Ertur Otelde düzenlenen partisinin bayramlaşma törenine katıldı. Süleyman Soylu, bayramlaşmada yaptığı konuşmada birlik ve beraberlikten bahsederek çözüm sürecine değindi. Kimsenin gücünün çözüm sürecini bitirmeye yetmeyeceğini söyleyen Süleyman Soylu Türkiye'nin attığı adımlarla birlikte güçlendiğini söyledi. IŞİD tarafından 101 gün boyunca rehin tutulan Musul Başkolosluğu çalışanlarının serbest bırakılmasının Türkiye'nin büyük bir başarısı olduğuna dikkati çeken Soylu, komşu ülkelerde yaşanan iç savaşlara da değindi . Soylu Çözüm süreci bizim vazgeçilmezimizdir. Sonuna kadar kardeşliğe ve çözüm sürecine sahip çıkarız. Çözüm sürecenin tamamlayarak paralel yapıyla da mücadeleyi sürdüreceğiz. Onları yargı karşısına çıkaracağız. Buradan haykırıyoruz bütün Türkiye'ye kimsenin gücü çözüm sürecini bitirmeye yetmeyecek. Ne pahasına olursa olsun çözüm süreci bizim vazgeçilmezimizdir. Biz dağlarımızın o güzel çiçeklerinins kokularının bütün dünyayı sarmasını istiyoruz. Biz nehirlerimizden barış akmasını istiyoruz.diye konuştu.

Abdullan Öcalan'ın ablası Havva Keser'in öldüğünü basın mensuplarından öğrenen Sülayman Soylu, Öcalan'na cenaze izni vereilip verilmeyeceğiyle ilgili sorulan soruya Allah rahmet eylesin. Devletimizin ve hükümetimizin vereceği bir karardır. Böyle değerlendirmek lazım. Tabiki böyle bir talep ortaya konulabilir. Bu konudaki değerlendirmeyi devletimiz yapar. diye cevap verdi.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Haber-Kamera Sedat BUDAK DOĞUBAYAZIT, (Ağrı) (DHA)-

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Süleyman Soylu Doğubeyazıt Ak Parti Ağrı Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title