Haberler

Doğu ve Güneydoğu'nun Başarılı Başkanları Gazetecilerin Oylarıyla Belirlendi

Ulusal Düzeyde Yayın Yapan Şehir ve Başkan Dergisi'nin Geçen Yıl İlkini Gerçekleştirdiği Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi Kent Ödülleri'nin Bu Yılki Sahipleri Belli Oldu. Yılın Belediye Başkanları, Şehir ve Başkan Dergisi Organizasyonunda Gazetecilerin Oylarıyla Belirlendi. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde 'Yılın Belediye Başkanları' Oylamasında 253 Gazeteci Oy Kullandı.

Ulusal düzeyde yayın yapan Şehir ve Başkan Dergisi'nin geçen yıl ilkini gerçekleştirdiği Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi Kent Ödülleri'nin bu yılki sahipleri belli oldu. Yılın Belediye Başkanları, Şehir ve Başkan Dergisi organizasyonunda gazetecilerin oylarıyla belirlendi. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde 'YILIN BELEDİYE BAŞKANLARI' oylamasında 253 gazeteci oy kullandı.

Urfa'da 18 Haziran Çarşamba günü Saat: 13.00'da Hotel Elruha Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilecek olan ödüllerle ilgili olarak, Şehir ve Başkan Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Uğur İşven, Kent Ödülleri'nin ülke çapında 6, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da ise bu yıl ikinci kez düzenlenecek törenle verileceğini söyledi. İşven, Şehir ve Başkan Dergisi'nin sekiz yıldır yerel yönetimlerin sesi olduğunu ve Türkiye'de ilk kez 6 yıl önce Kent Ödülleri'ni yaratıp başarılı belediye başkanlarını her yıl ödüllendirdiğini vurgulayarak şöyle konuştu: "Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde Yılın Belediye Başkanları oylamamıza katılarak oy kullanan 253 gazeteci arkadaşımıza teşekkür ediyoruz. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde görev yapan belediye başkanları arasından gazetecilerin oylarıyla seçilmiş 21 belediye başkanına kent ödüllerini takdim edeceğiz. Kent ödülleri Türkiye'nin en etkin ödülleri arasındadır. Beldesine, ilçesine, kentine hizmet etmenin gayreti içinde olan belediye başkanlarının tümü ödüle layıktır. Ancak gazeteciler bunların arasından en başarılı gördüklerini kürsüye çıkarıyor. Biz Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde gazetecilerin oylarıyla ödül kazanan belediye başkanlarımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz".

Yılın Büyükşehir Belediye Başkanı, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey, Yılın İl Belediye Başkanları, Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Eşref Fakıbaba, Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın, Van Belediye Başkanı Burhan Yenigün, Yılın İlçe Belediye Başkanları, Van Erciş Belediye Başkanı Fatih Çiftçi, Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can, Malatya Darende Belediye Başkanı Memduh Ünal,Şanlıurfa Akçakale Belediye Başkanı Ahmet Akay YILIN BELDE BAŞKANLARI Gaziantep Şehitkamil Aktoprak Belediye Başkanı Mustafa Karaca, Şanlıurfa Merkez Karaköprü Belediye Başkanı Ahmet Güzel, Malatya Merkez Hanımçiftliği Belediye Başkanı A. Vahap Şerefhanlı, Erzincan Üzümlü Altınbaşak Belediye Başkanı Ercan Bektaş PROJE DALINDA Proje ve Yatırım Dalında Yılın Belediye Başkanı Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan SPORA KATKI DALINDA Spora Katkı Dalında Yılın Belediye Başkanı Bingöl Belediye Başkanı Hacı Ketenalp, Çevre Dalında Yılın Belediye Başkanı Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Sosyal ve Kültürel Hizmetler Dalında Yılın Belediye Başkanı Erzurum Palandöken Belediye Başkanı Cenap Köksal Birdal, Yeşil Alana Katkı Dalında Yılın Belediye Başkanı Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan, Kent Ekonomisine Katkı Dalında Yılın Belediye Başkanı Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Peker, Eğitime Katkı Dalında Yılın Belediye Başkanı Halfeti Belediye Başkanı Mahmut Özdemir, Tarihi Eserleri Koruma ve Yaşatma Dalında Yılın Belediye Başkanı Birecik Belediye Başkanı Abdülkadir Yüksel, Kent Yenileme Dalı'nda Adıyaman Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak (Mİ-Mİ-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

title