Haberler

Doğu Anadolu Bölgesi'nde Öğrenci Yurdu Projeleri

AK Parti Malatya Milletvekili Ölmeztoprak, Doğu Anadolu Bölgesi'nde İnşaat Yapım Çalışmaları Devam Eden 21 Yurt Projesine Bu Yıl İçin 44 Milyon Lira Ödenek Ayrıldığını Bildirdi

AK Parti Malatya Milletvekili Fuat Ölmeztoprak, Doğu Anadolu Bölgesi'nde inşaat yapım çalışmaları devam eden 21 yurt projesine bu yıl için 44 milyon lira ödenek ayrıldığını bildirdi.

Ölmeztoprak, yaptığı yazılı açıklamada, eğitim alanında yüksek öğrenimde barınmanın en önemli ihtiyaçlardan biri olduğunu, Malatya İnönü Üniversitesi öğrencilerinin bu sorunla karşılaşmamaları için bin kişilik yurt projesine gerekli olan 19 milyon lira tutarındaki ödeneğin ayrıldığını ifade ederek şunları kaydetti:

"Doğu Anadolu Bölgesinde inşaat yapım çalışmaları devam eden 21 yurt projesine bu yıl için 44 milyon lira ödenek ayrıldı. Proje tutarı 386 milyon lira olan 21 yurt yapımında yaklaşık 120 milyon lira harcama gerçekleştirildi."

- MALATYA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title