Haberler

Dizi Karakterlerinin Gizli Sırları!

Kamera Karşısına İlk Kez Geçen Star Adayları Rollerin Hakkını Verebilmek İçin Oyuncu Koçlarından Ders Alıyor. Hatta Kimi Ünlü Oyuncuların da Koçları Var. Bir Kesim Sanatçı İse Buna Tamamen Karşı. İşte Koçlara Başvuran ve Başvurmayanlar...

KAMERA KARŞISINA İLK KEZ GEÇEN STAR ADAYLARI ROLLERİN HAKKINI VEREBİLMEK İÇİN OYUNCU KOÇLARINDAN DERS ALIYOR. HATTA KİMİ ÜNLÜ OYUNCULARIN DA KOÇLARI VAR. BİR KESİM SANATÇI İSE BUNA TAMAMEN KARŞI. İŞTE KOÇLARA BAŞVURAN VE BAŞVURMAYANLAR...

Tuba Büyüküstün'den Aysun Kayacı'ya kimin arkasında kim var?

Sema Öztürk: Los Angeles'da Eric Morris'in eğitimine katıldım. Özay Fecht'ten de 3 gün ders aldım. Gerek görülürse oyuncu koçundan herkes eğitim alabilir. Dünyanın en iyi oyuncuları da koçlardan yardım alıyor.

Meral Kaplan: Duruşu, bakışı, her şeyi Turgay Tanülkü öğretti bana. Çok yararını gördüm. Başrol oyuncuları da gerekli olduğu bölümlerde ders almalı.

GEREKSİZ VE ÇOK SAÇMA!

Yonca Cevher Yenel (Binbir Gece'nin kötü gelini Füsun): Oyuncu koçluğu bence son derece gereksiz ve saçma bir iş. Rolü nasıl yorumlaması gerektiğinden bir haber kişilere öğretmenlik yapmak çok anlamsız.

Çisil Oral (Hayat Bilgisi-Kikirik): Benim hocam 'Hayat Bilgisi' dizisinin prensesi Perran Kutman'dır. Oyuncu koçlarından ders aldım diyen yeteneksizlerin sonu bir sezonluk oluyor. Onlara sadece gülüyorum.

Didem Taslan: (Kurtlar Vadisi-Gamze): Yeteneği olmayanlar oyuncu koçuna ihtiyaç duyuyor. Eski sanatçıların oyuncu koçu mu vardı? Saçma. Hamurunuzda oyunculuk varsa oyuncu koçuna gerek kalmaz.

ÇOK KEYiFLi VE YARARLI

Hande Subaşı: Ayla Algan ve Yeşim Bozoğlu'yla çalıştım. Benim için çok keyifli ve yararlı oldu. Tabii ki en önemlisi yetenek. Ben konservatuvarlı olup da oyunculuk yapamayan çok ünlü tanıyorum.

USTALAR VE ÇIRAKLAR

Aysun Kayacı, Keremcem ve Yasemin Ergene'nin oyuncu koçu Celal Kadri Kınoğlu.

Şebnem Dönmez ve Nil Karaibrahimgil'in oyuncu koçu Greta Seacat (Amerikalı).

Tuğba Büyüküstün, Çağla Kubat, Sema Öztürk'ün oyuncu koçu Özay Fecht.

İlhan Mansız ve Tuğçe Kazaz'ın oyuncu koçu Turgay Tanülkü.

Meltem Cumbul, Ebru Akel, Lale Mansur'un oyuncu koçu Eric Morris. (Amerikalı)

Bergüzar Korel, Ezo Sunal'ın oyuncu koçu Ayla Algan.

Azra Akın, Ece Hakim'in oyuncu koçu Hasibe Eren.

Kıvanç Tatlıtuğ'un oyuncu koçu Okan Bayülgen.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title