Haberler

Diyarbakırlılar 'Kıro' Lafını Unutmamış

Güncelleme:

Kıbrıs'ta sahne alan Demet Akalın'a pet şişe şoku. Ünlü şarkıcıyı, sahneyi pet şişe yağmuruna tutarak protesto ettiler.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Yakın Doğu Üniversitesi'nde düzenlenen bahar şenliklerinde sahneye çıkan Demet Akalın'ın konserinde olaylar çıkınca konser iptal edildi.

Protestolara Antalya'da verdiği bir konserde Akalın'ın kendisini izleyenlere sarf ettiği 'Dağdan mı indiniz, Diyarbakır'dan mı geldiniz? Niye oynamıyorsunuz' şeklindeki sözlerinin neden olduğu iddia edildi.

KONSER İPTAL EDİLDİ

Yakın Doğu Üniversitesi'nde düzenlenen bahar şenliklerine katılmak üzere adada bulunan Demet Akalın, konser saatinde sahnedeki yerini aldı. Konser sırasında bir grup tarafından protesto edilen Akalın'a pet şişe atıldı. Pet şişelerden biri Demet Akalın'a isabet etti. Atılan pet şişelerden biri Akalın'ın göğsüne çarptı daha sonra korumalar sahnede şemsiye açarak Demet Akalın'ı sahneden indirdi. Olaylar nedeniyle konser iptal edilirken olayları görüntüleyen BRT kameramanı Abdullah Suiçmez de yaralandı.

Konseri izlemek için konser alanında görev yapan BRT ve NTV Kameramanı Abdullah Suiçmez, çıkan arbedeyi görüntülemek istedi. Ancak Demet Akalın'ın müzisyenlerinin saldırısına mağdur kaldı. Müzisyenler, kameraman Suiçmez'i döverek kamerasını kırdı. Hızlarını alamayan Demet Akalın'ın müzisyenleri, konser alanında görev yapan sivil polislere saldırdı. Çıkan olayların ardından Demet Aaklın'ın 3 müzisyeni polis tarafından gözaltına alındı.

KAMERAMAN YARALANDI

Akalın ilk şarkısını söyledikten sonra kalabalık içindeki bir öğrenci grubu pankart açtı ve sahneye pet şişe fırlatmaya başladı. Kısa bir şok yaşayan Akalın konseri yarıda kesip sahneyi terk etti. Olayı görüntüleyen Abdullah Suiçmez'e demir çubuk ve tabure ile vurarak darp eden, kamerasını kıran 22 yaşındaki M.İ. ile yere düşen Suiçmez'e vurmaya devam eden 22 yaşındaki M.K ve 25 yaşındaki E.Ş tutuklandı.

Kaynak: Güncel

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Demet Akalın Diyarbakır Antalya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title