Haberler

Diyarbakır'da Okullar Arası Yüzme Yarışması

Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nce okullar arası yüzme yarışması düzenlendi.

Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nce okullar arası yüzme yarışması düzenlendi.

Dicle Üniversitesi Kapalı Yüzme Havuzu'nda düzenlenen yarışmaya, Diyarbakır'daki 20 okuldan 70 öğrenci katıldı. Yarışmada, öğrenciler 100 metre serbest, 50 metre kurbağalama, 100 metre kelebek ve 50 metre sırt üstü olmak üzere çeşitli kulvarlarda yarıştı.

Çeşitli kulvarlarda yapılan yarışmada, Mehmet Sabri Güzel İlköğretim Okulu'ndan Mahmut Nedim Günel, Nevzat Ayaz Anadolu Lisesi'nden Berfin Dayan, Özel Mezopotamya İlkokulu'ndan Harun Ekin birinci oldu.

Yüzme İl Temsilcisi Kutbettin Ekin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarışma için salonu tahsis eden Dicle Üniversitesi'ne teşekkür ederek, öğrencilerin bu tür sosyal aktivitelere yönelmesini istediğimiz için böyle bir yarışma düzenlediklerini söyledi.

Güzel bir organizasyon olduğunu kaydeden Ekin, "Diyarbakır'da kapalı yüzme havuzu olmadığı için üniversite yetkilileriyle görüşüp yarışmayı burada yapabilmemiz için izin aldık. Yarışmada dereceye giren öğrenciler için bütün müsabakalar bittikten sonra toplu ödül töreni yapılacak" dedi.

Yarışmayı, Vali Yardımcısı Cemal Hüsnü Kansız ve Dicle Üniversitesi Spor Şube Müdürü Mehmet Nur Öncü de izledi.

Muhabir: Cihan Eser - Veysel Narlayan / Nurten Aslan

Yayıncı: Behçet Güngör - DİYARBAKIR

Kaynak: AA / Yerel

Dicle Üniversitesi Mahmut Nedim Mehmet Sabri Diyarbakır Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title