Haberler

Dha İstanbul - Bir Geminin Çektiği Barç Beykoz Açıklarında Battı

Haber - Kamera: Uğur AYAZSIN / İstanbul DHABir geminin arkasında çektiği ve boş olduğu öğrenilen barç, Beykoz açıklarında su alarak battı.

Haber - Kamera: Uğur AYAZSIN / İstanbul DHA

Bir geminin arkasında çektiği ve boş olduğu öğrenilen barç, Beykoz açıklarında su alarak battı. Çeken geminin, batan barç'ı bırakarak yoluna devam ettiği öğrenildi.

Karadeniz'den İstanbul Boğazı'na giren, adı öğrenilemeyen bir geminin çektiği ve boş olduğu öğrenilen barç, akşam saatlerinde Beykoz Paşabahçe açıklarında su alarak battı. Çeken gemi, batan barçı bırakarak yoluna devam etti. Bildirilemsi üzerine sevk edilen Sahil Güvenlik ekipleri, ters dönerek su yüzeyinde duran barçın etrafında teknelerle güvenlik önlemi aldı. Barç'ın gelen kurtarma teknesiyle firmanın gösterecği yere çekileceği öğrenildi.

BARÇ ŞEKLİNDEKİ GEMİ

Hareket etme ve sevk kabiliyetine sahip, az su çeken, geniş karinalı, yaklaşık olarak 250 ton yük taşımak için inşa edilmiş ya da dönüştürülmüş ve bu amaçla kullanılan ticaret gemileridir.

Görüntü Dökümü:

----------------------

-Sahil Güvenik tekneleri ve kurtarma gemilerinin gelmesi

-Su yüzeyinde ters dönen barç

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Paşabahçe Karadeniz İstanbul Beykoz Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title