Haberler

Devlet Bakanı Çelik, Şanlıurfa'da

Devlet Bakanı Faruk Çelik, "Biz 85 yılda yapılmayanları 8, 5 yılda yapan bir kadroyuz" dedi.

AK Parti Şanlıurfa milletvekili adayı Çelik, partisinin Fuar Caddesi'ndeki seçim bürosunun açılışına katıldı. Burada vatandaşlara hitaben konuşma yapan Çelik, çeşitli sıkıntılar çekerek, bu noktalara geldiğini söyledi.

"Sizler ne çektiyseniz ben de onları çekerek bugünlere kadar geldim" diyen Çelik, "Onun için halinizi de bilirim, derdinizi de bilirim. Dermanı nasıl bulacağımızı da bilirim. Size Bakan gelmedi, hele hele size tepeden bakan kimse gelmedi. Şunu bilin, size gelen hizmetkar kardeşinizdir. Şanlıurfa'da 4 gündür birçok yeri gezdim. Göreceksiniz bundan sonra da ayak basmadık yer bırakmayacağız. Asıl 13 Haziran'dan sonra ayak basmadık yer bırakmayacağız" diye konuştu.

Çelik, ne kadar sorun varsa, bütün sorunlar çözülünceye kadar canla ve başla mücadele vereceklerini ifade etti.

Bozova ilçesine bağlı Yaslıca ve Yaylak beldelerine dün yaptığı gezide gördükleri eksikliklere değinen Çelik, sorunların giderilmesi için harekete geçtiklerini, özellikle Yaylak beldesindeki yol surunun çözümü için birkaç gün içerisinde iş makinelerinin çalışmaya başlayacağını bildirdi.

Faruk Çelik, "İl genelindeki bütün sorunları bir kitapçık haline getireceğiz. Bu kitapçığı alın, yastığınızın altına koyun. Eğer 13 Haziran'dan sonra bunlar gerçekleşmezse 'bizi de Şanlıurfa'ya sokmayın' diyeceğiz sizlere. Hepinizin Bursa'da yakınları var. Ben 25 yıl orada siyaset yaptım. Sorun bakalım onlara, bu kadrolar hizmet kadrosu mudur, laf kadrosu mu? Biz, 85 yılda yapılmayanları 8, 5 yılda yapan bir kadroyuz. Daha da yapacağımız çok şey var" diye konuştu.

Çelik, beraberindeki milletvekilleri ve adaylarla birlikte seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

Devlet Bakanı Çelik, daha sonra Balıklıgöl yerleşkesindeki taziye evine giderek, bir süre önce hayatını kaybeden AK Parti Şanlıurfa milletvekili aday adaylarından Mehmet Oymak'ın bir yakınının taziyesine katılarak, başsağlığı diledi.

- ŞANLIURFA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title