Haberler

Dersler Tatile Çıksın, Oyun Başlasın!

Güncelleme:

Hasbro, karne hediyesi olmaya aday birbirinden eğlenceli oyun ve oyuncaklar sunuyor!

Çocuklara en eğlenceli karne hediyesi: Monopoly, Tabu, Jenga, Transformers, Nerf, Star Wars, My Little Pony, Minişler gibi markalarıyla küçükten büyüğe herkese eğlencenin kapılarını açan Hasbro, karne hediyesi olmaya aday birbirinden eğlenceli oyun ve oyuncaklar sunuyor! Her yaşa uygun eğlenceli ürünleri bulunan Hasbro ile dersler tatile çıksın, oyun başlasın!

İlk yarı yıl bitti! Derslerden yorulan ve iyi bir karne almak için uğraşan öğrencilerin beklediği gün geldi çattı! Karneler alındı ve Şubat tatilini müjdeleyen son okul zili çaldı! Şimdi sıra karne hediyesinde! Öğrenciler karne heyecanını yaşarken, anne-babalar da karne hediyesi arayışına başladı! İşte Hasbro'dan farklı hediye alternarifleri:

Yaramaz Köpek balığı (5 yaş+)

Bu heyecan dolu kaçma kovalamaca oyununda bakalım kimin balığı köpek balığından kurtulabilecek! Çocuklar zarları atıp balıklarını oyun alanında ilerletirken yaramaz köpek balığı da onları takip ediyor. Hızlı olan kazanıyor!

Fare Kapanı (6 yaş +)

Sevimli fareler peynir peşinde! Üç boyutlu ve hareketli oyun düzeneği ile çocuk oyunlarının yıldızlarından biri olan Fare Kapanı'nı çocuklar çok seviyor...

Süper Tamirci Mater (6 yaş+)

Cars 2 (Arabalar 2) filminin en sevimli karakterlerinden çekici kamyon Mater'in tamire ihtiyacı var. Çocuklar, Mater'in bozuk parçalarını içinden alırken kenarlara değmemeye çalışıyor, değen yanıyor! Oynaması kolay ve çok eğlenceli

Jenga (5 yaş +): İşte dünyanın en sevilen denge oyunu! Jenga'da amaç tahta blokları çekerek kulenin üstüne koymak, tabii kuleyi devirmeden! Şamatalı, bol kahkahalı, oynaması da son derece kolay.

Süper Doktor (6 yaş +)

Hastamız yapılacak ameliyatları eğlenceli ses efektleriyle belirtiyor, eğlence katlanıyor. Çarpıcı tasarımı ve ses efektleriyle Süper Doktor'u oynamak çok kolay ve çok eğlenceli!

Bil Bakalım kim (6 yaş +)

Oyuncuların, rakibinin seçtiği kartta kim olduğunu bulmaya çalıştıkları "Bil Bakalım Kim?", ayrılabilir oyun alanıyla istenilen yere taşınabiliyor. Ayrıca internetten yeni karakter kartları basılabiliyor. Karakter kartlarını http://www.hasbro.com/games/discover/guesswho/ adresinden indirebilirsiniz. Bu sayfada Türk bayrağının altındaki Türkçe linkine bastığınızda ayrıntılı bilgiyi Türkçe olarak bulabilirsiniz.

Twister (6 yaş +):Sağ el kırmızıya, sol ayak sarıya... Ayakta kalan kazanır! Twister herkesi eğlenceye kilitlemeye devam ediyor.

Tabu Junior ( 8 yaş +):Tabu Junior'ın 2011 versiyonunda yepyeni kategoriler ve yepyeni kelimeler var. Yasak kelimeleri kullanmadan en çok kelimeyi arkadaşlarına anlatan takım oyunu kazanıyor. Bu oyunun adı Junior, eğlencesi büyük boy!

Monopoly Cars 2 (5 yaş +):Monopoly'nin Cars 2 (Arabalar 2) versiyonunda zar yok, Şimşek McQueen var! Yarış pisti şeklinde tasarlanan oyun alanında çocuklar, filmin sevilen karakterleriyle hem araba yarışının keyfini hem de Monopoly'nin heyecanını yaşayacak.

Monopoly Çılgın Bankamatik (5 yaş +):Çocuklar oyun alanında dolaşıp arsalara ev ve oteller kurarken Çılgın Bankamatik'ten saçılan paralarla servetlerine servet katıyorlar. Eğlenceli oyun alanı ve cadde isimleri, daha renkli piyonlar, evler, oteller ve elektronik Bankamatik ünitesi ile şimdiki çocuklar çok şanslı...

Transformers Ark Set: Ark Set ile Autobot ve Decepticon'lar arasındaki mücadeleyi tıpkı filmdeki gibi yaşayabileceksiniz! Ses ve ışık efektli uzay gemisi, savaşa hazır büyük bir uzay istasyonuna dönüşüyor. Füze fırlatabilen gemi, özel pilot figürüyle birlikte geliyor. Ark Set, tüm Mini Figür ve Küçük Figürlerle de uyumlu.

Transformers Aksiyon Seti: Robota, araca veya saldırı üssüne dönüştürülebilen bu figür ve aksesuarlarla Autobotların yanında yer al ve dünyayı Decepticon istilasına karşı koru. Kutunun içindeki aksiyon sahnesi fonu, macerayı çok daha gerçekçi kılıyor

Transformers Büyük Figür: Yeni filmdeki karakterlerin ince detaylara sahip büyük boy figürleri, gerçekçi stilleriyle araçtan robota dönüşüyor. Daha büyük boydaki MechTech aksesuarlar, hem robot hem de araç modunda Büyük Figür'ün çeşitli noktalarına takılabiliyor. Aksesuarlar diğer MechTech figürleriyle de uyumlu. Büyük Figür Serisi'nde Optimus Prime, Megatron ve Ironhide gibi daha büyük boyuttaki robotlar bulunuyor.

Transfomers Mücadele Seti: Başa baş bir mücadeleye hazır mısın? Tarafını belirle, karakterini seç! Mücadele Setleri'nden birinde Bumblebee Megatron'a, diğerindeyse Optimus Prime Starscream'e karşı…

Transformers Maske ve Dart Tabancası: Autobotlar'ın en büyük kahramanlarından Optimus Prime veya Bumblebee'nin maskesini tak ve Decepticonlar'a karşı kendi maceranı yaşamaya hazırlan! Maskenin siperi hareket ediyor ve mücadele moduna getirilebiliyor. Çocuklar, ayrıca Optimus Prime'ın özel Dart Tabancası ile de macerayı doyasıya yaşayacak. 10 dart alabilen, ışık ve ses efektli Dart Tabancası'nın namlusu otomatik olarak dönüyor.

Star Wars Özel Elektronik Işın Kılıcı: Kendinizi gücün ve yeteneğin süper güçlü silahıyla donatmaya hazır olun! Gerçekçi bir görünüme sahip olan Özel Elektronik Işın Kılıcı, ışık efektleri ve harekete duyarlı ses efektleriyle efsaneyi gerçek hayata taşıyor.

Star Wars Elektronik Başlık: Yüzü tamamen kapatan bu Elektronik Başlık ile kendinizi en sevdiğiniz Star Wars karakteri gibi hissedebileceksiniz. Karaktere özgü repliklerle konuşan, ses efektli Elektronik Başlık, özel ambalajı sayesinde denenebiliyor. Böylece çocuklar başlığı takma ve sesleri etkinleştirme deneyimini yaşayabiliyor.

Monopoly (8 yaş +):Klasik Monopoly çarpıcı tasarımı ve isteyenler için daha kısa süreli oyun alternatifi sağlayan "hızlı oyun zarı" ile çok eğlenceli!

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title