Haberler

Depremzede 'Kartal'a Siyah -Beyaz Sürpriz

Depremin yaralarını sarmaya çalışan Elazığ, ilginç bir ziyaretle sevindi.

Beşiktaş Kulübü Kadın, Aile ve Çocuk İstişare Heyeti’nden sorumlu Revna Demirören ve yöneticiler, 4 köyü gezerek moral verdi, malzeme dağıttı. Revna Demirören ayrıca, Başbakan Erdoğan’ın “Gel seni Fenerbahçeli yapalım” teklifini reddeden ‘Küçük Kartal’ Mikail’e de Beşiktaş forması giydirdi.

BJK Kadın, Aile ve Çocuk İstişare Heyeti’nden sorumlu Revna Demirören ve yöneticiler geçtiğimiz günlerde yaşadığı depremle sarsılan Elazığ’a yardım elini uzattı... Deprem bölgesini ziyaret ederek hasar gören bir okulu yaptırma kararı alan BJK heyeti, dün sabah saatlerinde Elazığ’a ulaşarak depremde zarar gören vatandaşları ziyaret etti.

Revna Demirören’in yanı sıra heyette yer alan Eren Adalı, Hülya Koçyiğit, Aslı Ekşioğlu ve Begüm Yücel’i, Elazığ Valisi Muammer Erol, Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selimoğlu, İl Emniyet Müdürü Fahrettin Coşkun, İl Milli Eğitim Müdürü Nihat Büyükbaş ve bir gün önce memleketi Elazığ’a gelen Yönetim Kurulu Üyesi Şeref Yalçın karşıladı.

Maça da davet etti

İlk olarak Elazığ Fırat Üniversitesi Hastanesi’ni ziyaret ederek depremzede vatandaşlarla ilgilenen heyet, yaralılardan 80 yaşındaki Şemil Çiçek ile bir süre sohbet etti. Demirören daha sonra, Başbakan Tayyip Erdoğan’ın ziyareti sırasında “Gel seni Fenerbahçeli yapalım” teklifini reddeden koyu Beşiktaş taraftarı 12 yaşındaki Mikail Yıldırım’a Beşiktaş forması giydirdi. Revna Demirören, küçük Mikail’i, iyileştikten sonra İstanbul’a maça da davet etti.

Gözyaşlarına  boğuldular

Fırat Üniversitesi Hastanesi’nin ardından Elazığ Devlet Hastanesi’ne geçerek buradaki depremzedelerle ilgilenen kafile, depremde dört çocuğunu kaybeden Mülkiye Yıldız’a başsağlığı dileğinde bulundu. Oldukça duygusal anların yaşandığı bu ziyarette, iki çocuğu da depremde ölen Hüseyin Yıldız’la da ilgilenen Beşiktaşlı kadınların gözyaşlarını tutamadığı dikkat çekti.

BJK Kadın, Aile ve Çocuk İstişare Heyeti, hastane ziyaretlerinin ardından depremin vurduğu Kanatlı, Göçmeler, Demirci ve Okçular köylerini ziyaret ederek yardım malzemesi dağıttı. Elazığlı yönetici Şeref Yalçın ise deprem bölgesi için psikolojik önemli destek sağlayacaklarını müjdesini verdi.

Ben Beşiktaşlıyım takım değiştirmem

DEPREM sonrası Elazığ’a gidip incelemelerde bulunan Başbakan Tayyip Erdoğan, hastanede karşılaştığı yaralılardan küçük Mikail’e, “Hangi takımı tutuyorsun?” diye sordu. “Beşiktaş” karşılığını alınca da, “Gel seni Fenerbahçeli yapalım” önerisinde bulundu. Ancak Mikail, “Ben Beşiktaşlıyım. Takım değiştirmem” diyerek Başbakan’ı şaşırttı. Siyah beyazlıların bu diyaloğu öğrendikleri için Elazığ’a hazırlıklı gittikleri öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title