Haberler

Denizliek Foto Koca Dayağından Ölümlü Kaçış, Kamerada

Denizli'nin Pınarkent Beldesi'nde, koca dayadığından kaçan 33 yaşındaki Suna K.?nin bir servis midibüsünün çarpmasıyla yaşamını yitirmesinin, yakındaki bir gazinonun güvenlik kamerası tarafından görüntülendiği ortaya çıktı.

Denizli'nin Pınarkent Beldesi'nde, koca dayadığından kaçan 33 yaşındaki Suna K.?nin bir servis midibüsünün çarpmasıyla yaşamını yitirmesinin, yakındaki bir gazinonun güvenlik kamerası tarafından görüntülendiği ortaya çıktı. Görüntülerden, eşine tokat atan E.K.?nin olay sonrası minibüsüne binip kaçtığı görüldü.

Pınarkent Beldesi'nde yaşayan tekstil işçisi Suna K., geçen 22 Kasım'da, sigara almak için evden çıktı. Genç kadın, iddiaya göre, evlerinin yakınındaki bir çay ocağında işşiz eşi 35 yaşındaki E.K.?yi arkadaşlarıyla kumar oynarken görüp, yanına gitti. Çift arasında tartışma çıktı. Tartışma dışarı taştı. Eşinin tokat atması üzerine yola doğru koşan Suna K.?ye, 49 yaşındaki Cemal Gökpınar'ın kullandığı 20 S 0724 plakalı servis midibüsü çarptı. İki çocuk annesi genç kadın olay yerinde, öldü. Çevredekilerin haber vermesi üzerine gelen jandarma midibüs şoförü Gökpınar'ı gözaltına aldı. E.K. ise olaydan yaklaşık 3 saat sonra jandarmaya teslim oldu. E.K., jandarmadaki ifadesinde, eşiyle tartıştıklarını belirtip, 'Bağırınca ağzını kapattım. Ancak, tokat atmadımö dedi. Midibüs şoförü Gökpınar ise Suna K.?nin birden önüne atladığını iddia edip, 'Bana intihar etti gibi geldiö dedi. İşlemlerin ardından adliyeye sevk edilen E.K. ile midibüs şoförü Gökpınar, tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı.

ÖLDÜĞÜNÜ GÖRÜNCE KAÇMIŞ

Kadının kaza kurbanı mı olduğu yoksa intihar mı ettiği sırrını korurken, yakındaki bir gazinonun güvenlik kameraları tarafından olayın saniye saniye görüntülendiği ortaya çıktı. Görüntülerden E.K.?nin jandarmadaki ifadesinin aksine eşine iki tokat attığı belirlendi. Tokatın ardından yola doğru kaçan kadına midibüsün çarpmasının ardından E.K.?nin büyük bir soğukkanlılıkla olay yerine gidip, eşinin öldüğünü gördükten sonra minibüse binip kaçtığı anlaşıldı. Görüntülerden görgü tanığı bir kişinin de kazanın hemen ardından montunun kapişonu kapatıp, kaçtığı dikkati çekti.

Tüm bu gelişmelerin ardından Suna K.?nin annesi Hatice Canbazoğlu, damadı E.K.?nin serbest kalmasına tepki gösterip, üst mahkemeye itiraz etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title