Haberler

Denizli'de Atatürk'ün Sevdiği Şarkılar Konseri Verildi

Denizli Belediyesi, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü Anma Etkinliklerinde Atatürk'ün Sevdiği Şarkıların Seslendirildiği Anma Konseri Düzenledi.

Denizli Belediyesi, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü anma etkinliklerinde Atatürk'ün sevdiği şarkıların seslendirildiği anma konseri düzenledi.

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki anma konserine, Denizli Belediye Başkan Vekili Sezai Günalp, Denizli Belediye Başkan Yardımcıları Şamil Çınar ve Ali Alaybeyoğlu eşleriyle katıldı. Konseri çok sayıda vatandaş izledi. Denizli Belediyesi Konservatuvarı Türk Sanat Müziği Korosu'nun sahne aldığı konseri şef Erol Çiftçi, yönetti. Ulu Önder Atatürk'ün sevdiği birbirinden güzel eserleri izleyenlerin beğenisine sunan Çiftçi, izleyenlerden büyük beğeni aldı. Daha sonra koro üyelerinden Fevzi Özdemir, Ulu Önder Atatürk'ün dinlerken büyük zevk aldığı 'Bülbülüm Atın Kafeste' türküsünü seslendirdi. Atatürk'ü her duyduğunda hüzünlendiren 'Burası Muştur' isimli türküyü ise yine solistlerden Yeşim Dağlı seslendirdi. Diğer solistler de birbirinden güzel eserleri sundu. Denizli Belediyesi'nin ücretsiz olarak düzenlediği Ulu Önder Atatürk'ün en çok sevdiği şarkılardan oluşan anma konseri, yaklaşık 2 saat sürdü.

(SK-SÇ-Y)

11.11.2007 14:54 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title