Haberler

Denizdeki Kadın Cesedine "Abd'li Kayıp Sarai" Kontrolu

Haber / Kamera.Fatih Samatya sahilinde denizde 40 yaşlarında bir kadına ait ceset çıkarıldı.

Haber / Kamera: İbrahim AKTÜRK, İstanbulDHA

Fatih Samatya sahilinde denizde 40 yaşlarında bir kadına ait ceset çıkarıldı. Fatih'te yürüyüş yapan vatandaşlar deniz yüzeyinde ceset gördü. Bunun üzerine durum '155 polis imdat' hattına bildirildi. Olay yerine gelen deniz polisi, bir kadına ait cesedi alarak karaya çıkardı.

CESEDE SARAİ Mİ İNCELEMESİ

Bu arada, cesedin kaybolan ABD'li Sarai Sierra'ya ait olabileceği ihtimalini aklına getiren polis internet üzerinden Sierra'nın fotoğraflarını inceledi. İncelemelerini tamamlayan polis ekipleri, cesedin Sarai Sierra'ya ait olmadığını belirledi.

40 YAŞLARINDAKİ KADININ KİMLİĞİ BİLİNMİYOR

Polis, cesedin üzerinden kimlik bulamadı. 40 yaşlarında olduğu tahmin edilen kadının vücudunda herhangi bir darp izine rastlanılmadığı öğrenildi. Sahilde yürüyüş yapan bir vatandaş, "Cesedi denizde görünce hemen durumu polise bildirdik. Daha sonra olay yerine deniz polisi geldi" diye konuştu. Denizde yaklaşık 1 gün kaldığı tahmin edilen ceset, incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sarai Sierra Samatya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title