Haberler

Denizcilik İşletmeleri Ömerli Su Tankerini Satacak

Güncelleme:

Türkiye Denizcilik İşletmeleri Anonim Şirketi'ne Ait M/T Ömerli su tankeri, "Satış" yöntemiyle özelleştirilecek.

Türkiye Denizcilik İşletmeleri Anonim Şirketi'ne Ait M/T Ömerli su tankeri, "Satış" yöntemiyle özelleştirilecek. Tekliflerin 12 Şubat 2014'e kadar verilmesi gerekirken, ihale kapalı teklif usulüyle gerçekleştirilecek.

Türkiye Denizcilik İşletmeleri Anonim Şirketi'nin yatırımcılara davet ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, Türkiye Denizcilik İşletmeleri Anonim Şirketi'ne Ait M/T Ömerli Su Tankeri, "Satış" Yöntemiyle Özelleştirilecek. İhale Komisyonunca gerekli görüldüğü takdirde ihale, pazarlık görüşmesine devam edilen teklif sahiplerinin katılımıyla açık artırma suretiyle sonuçlandırılabilecek. İhaleye katılabilmek için İhale Şartname ve Tanıtım Dokümanı alınması zorunlu olacak. Her ne surette olursa olsun İhale Şartname ve Tanıtım Dokümanı karşılığı olarak alınan bedel iade edilmeyecek. İhaleye Türk ve yabancı uyruklu gerçek/tüzel kişiler ile Ortak Girişim Grupları katılabilecek. Teklif Sahipleri ihaleye katılabilmek için 5 bin dolar tutarında geçici teminat verecekler. Teklifler ABD Doları olarak alınacak ve ihale ABD Doları üzerinden sonuçlandırılacak. Teklifler, gemi için peşin olarak verilecek. İhale bedeli sözleşmenin imza tarihinde peşin ödenebilecek. Teklifler, Şartname ve Tanıtım Dokümanında belirtilen hususlar dikkate alınarak hazırlanıp son teklif verme tarihi olan 12 Şubat 2014 Çarşamba günü saat 14.00'e kadar Türkiye Denizcilik İşletmeleri A.Ş. Genel Müdürlüğü, İdari Mali ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, adresine elden teslim edilecek. Son teklif verme tarih ve saatinden sonra TDİ'ye intikal edecek teklifler değerlendirmeye alınmayacak. Özelleştirme işlemleri her türlü vergi,resim ve harçtan muaf olacak.

Kaynak: ANKA / Ekonomi

Türkiye Ömerli Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title