Haberler

Deniz Orhun ve Caner Cindoruk Mutfakta Buluştu

Güncelleme:

Şef Deniz Orhun'un lezzetli tariflerini izleyicilerle paylaştığı "Deniz'den Mutfak Hikayeleri" programına Caner Cindoruk konuk oldu.

Ekranlarda usta bir aşçı gibi yemek yapan Caner Cindoruk, rolü için hazırlık aşamasında mutfak sırlarını Şef Deniz Orhun'dan öğrenmiş. Çalışmalarının ilk gününde bıçağı eline alan ünlü oyuncu elini beş yerinden kestiğini anlatarak bu işi yapamayacağını bile düşünmüş, Deniz Orhun'un teşvikleriyle denemelerine devam eden Cindoruk bıçak kullanmakta giderek ustalaşmış. Daha önce mutfağa pek girmediğini anlatan ünlü oyuncu, artık mutfakta daha fazla vakit geçirmeye başlamış.

Antepli lokanta sahibi bir ailenin hikayesinin anlatıldığı "Aramızda Kalsın" dizisinde rolü gereği önlük takıp soğan doğrayan, yemek yapan Cindoruk, "Deniz'den Mutfak Hikayeleri" için de kolları sıvadı, Şef Deniz Orhun ile birlikte birbirinden lezzetli Antep yemekleri yaptı. Mutfakta son derece rahat gözüken Caner Cindoruk ve Şef Deniz Orhun'un beraber hazırladıkları menüde Antep Fıstıklı Kurabiye, Ayva Tava ve Pirinç Çorbası vardı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Caner Cindoruk Gaziantep Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title