Haberler

Dedeler ve Nineler Kız Kulesi'nde

Bağcılar Belediyesi Sevgililer Günü öncesinde Kız Kulesi'nde özel bir program düzenledi. Evlilikte 40 yılı geride bırakan çiftlerin katıldığı programda ailenin önemine dikkat çekildi.

Bağcılar Belediyesi evlilikte 40 yılı geride bırakan 40 çifti Kız Kulesi'ne götürdü. Sevgililer Günü öncesinde düzenlenen "Dede" ve "Nineler" güzel bir gün geçirdi.

Ailenin, toplumun çekirdeği olduğunu ifade eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, "Boşanma rakamlarının arttığı bir dönemde, ailenin önemine dikkat çekmek için böyle bir program gerçekleştiriyoruz. Burada evlilikte 40 yılı geride bırakmış çiftlerimiz var. Kendilerini tebrik ediyorum, mutluluklarının daim olmasını diliyorum" dedi.

Belediye olarak, aileyi güçlü kılmaya yönelik sosyal projeler uyguladıklarını ifade eden Çağırıcı, "Türkiye'de bir ilk olma özelliği taşıyan Kadın ve Aile Kültür Sanat Merkezimizi inşa ettik. Aile Okulumuz devam ediyor" diye konuştu.

GENÇLERE ÖNEMLİ MESAJLAR

İkbal Gürpınar'ın sunuculuğunda gerçekleştirilen programda çiftler birbirleriyle nasıl tanıştıklarını anlattı ve Sevgililer Günü öncesinde gençlere önemli mesajlar verdi. Ailenin kutsallığına dikkat çeken "Dedeler" ve "Nineler", gençlere, "Aile kutsaldır, bir birinizi sevin ve birbirinize karşı hoşgörülü olun" çağırısında bulundu.

BİR BİRLERİNE GÜL VERDİLER

Kabataş İskelesi'nden vapurla Kız Kulesi'ne gelen çiftler, burada masalara karşılıklı oturarak yemek yedi. Çiftler bir birlerine karşı bir kez daha sevgilerini dile getirirken, erkekler eşlerine kırmızı gül verdi.

Bağcılar Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından organize edilen programa Başkan Çağırıcı'nın yanı sıra Bağcılar Kaymakamı Veysel Yurdakul, belediye başkan yardımcıları ve belediye meclis üyeleri de katıldı.

BİR YASTIK, BİR ÇİFT FİNCAN HEDİYE EDİLDİ

Programın sonunda mutluluklarını dile getiren çiftler Bağcılar Belediyesi'ne kendilerine yönelik düzenlemiş olduğu bu organizasyondan dolayı teşekkür ederken Bağcılar Belediyesi yetkilileri de "Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı var" diyerek çiftlere, bir çift fincan ve bir yastık hediye etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bağcılar Belediyesi Lokman Çağırıcı Kız Kulesi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title