Haberler

Damar Tıkanıklığına Bitkisel Çözüm

Dr.Ömer Coşkun, bazı bitkilerle damar tıkanıklığına karşı tedbirler alınabileceğini söyledi.

Dr. Ömer Coşkun, bazı bitkilerle damar tıkanıklığına karşı tedbirler alınabileceğini söyledi.

Damarlarda oluşan tıkanıklığın en önemli sebeplerinden birisinin ani duygu yoğunluğu olduğunu ifade eden Dr. Coşkun, "Ani sevinç veya ani bir hüzün nedeniyle damar tıkanıklığı oluşur. Ani duygu yoğunluğu kanı dondurur, heparin düşer, adrenalin artar ve bunun sonucunda damarda tıkanıklık oluşur" diye konuştu.

Dr. Ömer Coşkun, damar tıkanıklığına karşı bir takım tedbirler alınması gerektiğine dikkat çekerek şunları söyledi: "Bu tedbiri nasıl alabilirsiniz? Alıç yaprağı çiçeğinden, çoban çökertenden, ökse otundan hayıt tohumundan alabilirsiniz. Bu bitkiler damar sağlığımızı korumamız açısından önemli bitkilerdir. Her sabah bir insan bu bitkileri veya bu bitkilerden herhangi birisini kullandığında gün boyu ne olursa olsun fark etmiyor, kalbi, damarı, beyini, diğer tüm organları rahat çalışıyor."

Her gün omega 3 de alınması gerektiğini kaydeden Coşkun, şunları söyledi:

"Çünkü, vücudumuzda binlerce kilometre damar sistemi var. Gözden tutun kulaklara kadar damarlar kanı yeterli seviyede taşımazsa susuz kalıyoruz. Susuz çiçek, susuz toprak nasıl kuruyup giderse, damarlarımızda kan akışını yeterli seviyede sağlamazsa kurur. Böyle bir durumla karşılaşmak istemiyorsanız alış yaprağını, çoban çökerteni, ökse otunu, hayıt tohumunu kullanmayı alışkanlık edinmelisiniz." - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title