Haberler

Cumhuriyetimiz 87 Yaşında

Cumhuriyetin 87'nci Yıl Dönümü Antalya'nın İlçelerinde Coşkuyla Kutlandı

Cumhuriyetin 87'nci yıl dönümü Antalya'nın ilçelerinde coşkuyla kutlandı.

Finike Kaymakamlığı Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında fener alayı ve Cumhuriyet balosu düzenlendi. İlçe Jandarma Komutanlığı önünde başlayan kortej yürüyüşün ardından, Finike Kaymakamlığı'nca Sahil Park'ta düzenlenen Cumhuriyet Balosu, 50. Yıl Anaokulu öğrencilerinin okuduğu şiirle başladı. Kaymakam Gökhan Görgülüarslan, Cumhuriyet Balosuna katılanlara ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

Cumhuriyet Balosu, mini konserler ve halk oyunları gösterilerinin ardından havai fişek gösterileriyle sona erdi.

- KAŞ'TAKİ KUTLAMALAR-

Cumhuriyet bayramı kutlamaları, Kaş Kaymakamı Selami Kapankaya, Belediye Başkanı Abdullah Gültekin ve Kaş'ın kardeş şehri Almanya'nın Brühl Belediye Başkanı Michael Kreuyzber de katıldığı Cumhuriyet Balosuyla gerçekleştirildi. Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen gece, yöresel sanatçıları verdiği konserlerle başladı. Kutlamalara, Antalya Rotary Kulubü üyeleri de ay yıldızlı tişörtleriyle katıldı.

Gece, okunan marşlar ve düzenlenen halk oyunları gösterileriyle son buldu.

- HÜNER ÇOŞKUNER KEMER'DE KONSER VERDİ-

Türk Sanat Müziği sanatçısı Hüner Coşkuner, Kemer Belediyesi'nce düzenlenen Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında konser verdi. Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, konser öncesindeki konuşmasında Cumhuriyetin 87. yıldönümünü coşku ile kutlamaktan son derece memnun olduklarını söyledi. Gül, 'Her geçen yıl cumhuriyetimize daha bir sahip çıkıyoruz, etkinliklere katılan vatandaş sayısının da artması bizleri daha da çok mutlu ediyor' dedi.

Kutlamalar, kortej yürüyüşü ve halk konseri ile devam etti.

- MANAVGAT-

Eğitim-İş Manavgat Temsilciliği, Cumhuriyet'in kuruluşunun 87'nci yıl dönümü nedeniyle Manavgat Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Uygulama Otelinde üyelerine yönelik 'Cumhuriyet Kahvaltısı' düzenledi. Eğitim-İş Manavgat Şubesi Başkanı Neriman Çakar, Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde kurulan Cumhuriyetin 87'nci yıl dönümünü kutlamış olmanın coşku ve heyecanı içerisinde olduklarını belirtti. Eğitim-İş Antalya Şubesi Başkanı Mehmet Balık da, 1300 üyeleri bulunduğunu ifade ederek, 'Hükümetin karşısında ayakta kalan tek eğitim sendikası Eğitim-İş'dir. Bu kararlılığımızdan da asla vazgeçmeyeceğiz' diye konuştu.

(EKİP-ME-BNY-YLZ) - ANTALYA

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title