Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gana Millet Camii ve Külliyesi'ni Ziyaret Etti

Gana'nın başkenti Akra'da temaslarını sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Diyanet Vakfı ile Aziz Mahmut Hüdayi Vakfı'nın desteğiyle inşa edilen Millet Camii ve Külliyesi'ni ziyaret ederek yapıyla ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Gana'nın başkenti Akra'da temaslarını sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Diyanet Vakfı ile Aziz Mahmut Hüdayi Vakfı'nın desteğiyle inşa edilen Millet Camii ve Külliyesi'ni ziyaret ederek yapıyla ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Ganalı Müslümanlar ve bu ülkede yaşayan Türklerin sevgi gösterileri ile karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada yaptığı kısa konuşmada, cami inşaatının bu seviyeye gelmesinin kendisini mutlu ettiğini belirtti. Millet Camii ve Külliyesi'nin sadece Akra değil, tüm Gana için önemli olduğunu vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, caminin Müslümanlara hayırlı olmasını diledi.

"AKRA'DAKİ KÜLLİYE BİR İLİM İRFAN YUVASI OLACAK

"İnşallah, Akra'daki bu camii-külliye, bir ilim irfan yuvası olmasının yanı sıra, insan yetiştiren bir görev ifa edecek" şeklinde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, caminin yapımında emeği geçen herkese teşekkür etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasını, İnşallah en kısa zamanda caminin tamamlandığı müjdesini alırız. Sizleri saygıyla selamlıyorum ve hepinizi Allah'a emanet ediyorum sözleriyle tamamladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ziyaretinde kendisine eşlik eden Gana Baş Müftüsü Osman Nuhu Shaavubutu'ya Kur'an-ı Kerim hediye etti. Gana Baş Müftüsü Shaavubutu da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a içinde bir duanın yer aldığı hüsn-ü hat levha hediye etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Mahmut Hüdayi Türkiye Gana Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title