Haberler

Cudibey İlköğretim Okulu Futbol Takımı Başkan Şen'i Ziyaret Etti

Trabzon'da Okullar Arası Futbol Turnuvasında Şampiyon Olan Cudibey İlköğretim Okulu Futbol Takımı Arsin Belediye Başkan'ı Erdem Şen'i Makamında Ziyaret Etti.

Trabzon'da okullar arası futbol turnuvasında şampiyon olan Cudibey İlköğretim Okulu futbol takımı Arsin Belediye Başkan'ı Erdem Şen'i makamında ziyaret etti.

Başkan Şen'e ziyaretine Cudibey İlköğretim Okulu müdürü Ali Cihat Bıyıklı, müdür yardımcısı Hikmet Kara, futbol takımı sorumlusu Serdar Görgün ve 13 futbolcu katıldı.

Başkan Şen, yaptığı konuşmada, okumayan futbolcunun, futbol felsefesini iyi anlayamayacağını belirterek, "Öncelikle derslerine çok çalışmalısınız, futbolda olduğu gibi derslerinizde de başarılı olmalısınız, çok kitap okumalısınız, sosyal etkinlikler de yer almalısınız. Trabzon şampiyonu Cudibey İlköğretim Okulu Trabzon'un gururu oldu. İzmir'de de bu başarınızı devam ettirerek, Türkiye şampiyonu olacağınıza inanıyorum. Hepinizi kutluyorum, maddi ve manevi olarak hep yanınındayız" dedi.

Takım sorumlusu Serdar Görgün, ise yaptığı açıklamada Cudibey İlköğretim Okulu'nun Trabzon'da okullar arasında yapılan turnuvada şampiyon olduğunu belirterek, "64 takım içerisinde 8 maçta 41 gol attık, 2 gol yiyerek Trabzon il birincisi olduk. Türkiye genelinde de daha önceki futbol turnuvalarda da Cudibey İlköğretim Okulu ikinci oldu. Hedefimiz bu yıl Türkiye şampiyonu olmak, geçen yıl alamadığımız emaneti bu yıl almaya gidiyoruz" dedi.

İzmir'in Selçuk ilçesinde 4-7 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan

'Danone' Turnuvası'nda Trabzon'u şampiyon Cudibey İlköğretim Okulu temsil edecek. Buradaki turnuvaya Türkiye'den 96 takım katılacak.

- TRABZON

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title