Haberler

Çorum: Türkiye 3. Futbol Ligi

Türkiye 3. Futbol Ligi 2. Grup ekiplerinden Çorumspor, dış transferde Arsinspor'dan Turgay ile 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Türkiye 3. Futbol Ligi 2. Grup ekiplerinden Çorumspor, dış transferde Arsinspor'dan Turgay ile 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Çorumspor'da Kulüp 2. Başkanı Özcan Ekmekçi ve Yönetim Kurulu üyeleri Orhan Çınar, Mustafa Köse ve Salih Karahan, bugün Osmaniyesporlu forvet oyuncusu Gökhan ve Arsinsporlu Turgay ile bir görüşma yaptı. Görüşme sonunda Gökhan ile parasal konularda anlaşma sağlayamayan Çorumspor, Turgay ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıllık sözleşme imzaladı. İmza töreninin ardından bir açıklama yapan Turgay, "Benim son 3 sezonda formasını giydiğim 3 takım da şampiyon oldu. İnşallah bu sezon Çorumspor da şampiyon olacak" dedi. Çorumspor'un yeni transferi Turgay Koç, 1976 Trabzon doğumlu. Trabzon Telekom, Pazarspor, Erzurumspor, Çorluspor ve son olarak da geçtiğimiz sezon Arsinspor'da forma giyen tecrübeli futbolcu, ön libero mevkiinde görev yapıyor. Geçen sezon Arsinspor'da 26 maçta oynayan Turgay, gol kaydedemedi. Turgay, son 3 yıldır formasını giydiği Çorluspor, Pazarspor ve Arsinspor ile üst üste 3 şampiyonluk yaşadı.

Çorumspor, geçen gün de Ünyesporlu defans oyuncusu Serdar ve Samsun Gazi Belediyesporlu sol kanat oyuncusu Yasin ile sözleşme imzalamıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title