Haberler

Çorum Milletvekili Uslu: "Gençlik ve Spor Hizmetlerine Yönelik Çalışmalarımız Artarak Devam Ediyor"

Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu Gençlik ve spor hizmetlerine yönelik çalışmaların artarak devam ettiğini bildirdi.

Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu Gençlik ve spor hizmetlerine yönelik çalışmaların artarak devam ettiğini bildirdi.

Uslu, yaptığı yazılı açıklamada, 2011 yılında Çorum'a yapılan spor yatırımlarını değerlendirdi.

Kargı Antreman Spor Salonu için 997 bin 942 lira ödenek aktarıldığını ifade eden Uslu, yatırımın bu yıl sonunda tamamlanacağını kaydetti.

Tamamlanacak projelerle Çorum'un adını spor alanında duyuracağını belirten Uslu, açıklamasında şunları kaydetti:

"Gençlik ve spor hizmetlerine yönelik çalışmalarımız artarak devam ediyor. Bu kapsamda 2011 yılında da ilimizde Kargı Antreman Spor Salonu için 997 bin 942 lira ödenek aktarılmıştır. Yatarım bu yıl sonunda tamamlanmış olacak. Alaca Futbol Sahası için 80 bin lira, Karahacip Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası için 270 bin lira, Mecitözü Elvançelebi Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası için 75 bin lira, Bayat Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası için 75 bin lira ödenek aktarıldı. Merkezde devam eden 750 yatak kapasiteli yüksek öğrenim öğrenci yurdu inşaatı için 5 milyon lira olmak üzere toplam da 6 milyon 494 bir lira ödenek aktarılmıştır. AK Parti öncesinde amatör sporun hizmetinde tek çim sahası olmayan bir ilden beldelerine kadar çim sahalarına kavuşan bir il oluşmuştur."

- ÇORUM

Kaynak: AA / Yerel

Salim Uslu Kargı Çorum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title