Haberler

Çorum: Çitli Köyü'nde 240 Adet Süt İneğinin Dağıtımı Yapıldı

Tarım ve Köyişleri Bakanlığı ile Sosyal Yardımlaşma Vakfı arasında yapılan bir protokol ile ekonomik durumu iyi olmayan köylü vatandaşlara inek alımı konusunda destek olunması için yapılan anlaşma doğrultusunda, Çorum'un Çitli Köyü'nde 120 çitçiye 240 moltofon türü süt ineği dağıtıldı.

Çitli Köyü'nde düzenlenen inek dağıtım törenine Vali Yardımcısı Murat Soylu, AK Parti Çorum Milletvekilleri Ali Yüksel Kavuştu, Agah Kafkas, Muzaffer Külcü, AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, İl Genel Meclisi üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Çitli Köyü Okulu bahçesinde düzenlenen törende Tarım İl Müdürü Ali Lek ve AK Parti Çorum milletvekilleri birer konuşma yaptı. Konuşmaların ardından 240 adet moltofon cinsi süt ineği sahiplerine dağıtıldı.

Törende aynı zamanda okul içine kurulan teknoloji sınıfının ve yapılan sağlık ocağının açılışları da yapıldı. Açılış törenlerinin ardından protokole ve davetlilere muhtarlık tarafından çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title