Haberler

Çorum - Ak Parti'Li Milletvekili Kafkas: Baykal'In Görüntüle

AK Parti Çorum Milletvekili Agah Kafkas, İnternette CHP'nin Eski Genel Başkanı Deniz Baykal ile Milletvekili Nesrin Baytok'a Ait Olduğu Öne Sürülen Görüntüleri Mecliste İzlediğini Söyledi.

AK Parti Çorum Milletvekili Agah Kafkas, internette CHP'nin eski Genel Başkanı Deniz Baykal ile milletvekili Nesrin Baytok'a ait olduğu öne sürülen görüntüleri mecliste izlediğini söyledi.

Agah Kafkas, bugün Çorum Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret ederek Cemiyet Başkanı Şevket Erzen ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü. Daha sonra cemiyet toplantı salonunda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kafkas, CHP'nin eski Genel Başkanı Deniz Baykal ile milletvekili Nesrin Baytok'a ait olduğu öne sürülen görüntüleri mecliste izlediğini belirtti. Kafkas, "Anayasa oylamalarının son maddesini oyluyoruz ve kuliste gazeteciler arasında bir çalkantı duyduk. O anda bir gazeteci arkadaşımız 'Bir şey göstereceğim' dedi gittik ve ben gördüm. Başbakanımız, Ulaştırma Bakanı'na görüntüleri durdurması için talimat verdi. 'Derhal müdahale edin' dedi. 'Partiden hiçbir arkadaşımız bunu konuşmasın' dedi" diye konuştu.

Kafkas, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yaşanan olayların gündemde tutulmaması için partililerine de talimat verdiğini ifade etti. Agah Kafkas, şunları söyledi: "Son MKYK toplantısında Genel Başkanımız 'Arkadaşlar kesinlikle belden aşağıya siyaset yapmayacaksınız ve bunu gündemde tutmayacaksınız' diye talimat verdi. Daha sonra bunun bir komplo olduğu ve bunun iktidar tarafından yapıldığı iddia edildi. Ana muhalefet lideri bunun bizzat kendisi iktidar tarafından yapıldığını söyledi. Elinde belgesi varsa ve savcılığa gitmiyorsa çok ayıp ediyor. Temenni ederdim ki, 'Böyle bir iş yok kardeşim' deyip olmayan bir şeyi yayınlayarak komplo yaptınız sözünü milletin gözüne bakarak söylemesini isterdim. Bunu söylememiştir. Bir komplo diyor ve bu komplodan dolayı ana muhalefet lideri prim yapmıştır."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title