Haberler

Çorlu Gazeteciler Derneği Trakif Fuarında Stand Açtı

Çorlu'da bu yıl ilk kez düzenlenen 1.stant açan Çorlu Gazeteciler Derneği'ne protokol mensupları başta olmak üzere fuar ziyaretçilerinin ilgisi yoğun oldu.

Çorlu'da bu yıl ilk kez düzenlenen 1. Trakya İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı'nda (TRAKİF)

stant açan Çorlu Gazeteciler Derneği'ne protokol mensupları başta olmak üzere fuar ziyaretçilerinin ilgisi yoğun oldu.

Tekirdağ Valiliği, Çorlu Kaymakamlığı, Renkly Fuarcılık, İŞKUR Tekirdağ İl Müdürlüğü, PERYÖN ve Orion AVM tarafından ilk kez düzenlenen, Trakya bölgesinde bu güne kadar istihdam ve insan kaynakları alanında kurulan ilk ve tek fuar olan TRAKİF 3 günde 20 bini aşkın ziyaretçiyi ağırladı.

110 firmanın katıldığı ve iş arayan kişiler ile personel arayan firmaların bir araya getirildiği fuar da Çorlu Gazeteciler Derneği de bir stant açtı. Çorlu'da görev yapan yerel ve yaygın basın kuruluşlarının temsilcilerinin bir araya gelmesi ile oluşturulan Çorlu Gazeteciler Derneği'nin standı vatandaşlardan ve protokolden ilgi gördü.

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığına yeni seçilen eski Tekirdağ Milletvekili Enis Sülün, başkanlık seçimlerinden hemen sonra fuar alanını ziyaret etti. Çorlu Gazeteciler Derneği Standını da ziyaret eden Başkan Enis Sülün'ü Çorlu Gazeteciler Derneği Başkanı Levent Silistre, yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyeleri tebrik ederek, yeni görevinde başarılar dilediler. Son derece heyecanlı bir seçim serüveni yaşanan Çorlu Ticaret ve Sanayi Odasında, başkanlık görevine seçilen Sülün, Çorlu Gazeteciler Derneği'ne çalışmalarında başarılar diledi.

Fuar alanında açılan Çorlu Gazeteciler Derneği Standına ziyarette bulunan Başkan Enis Sülün; "En büyük hayalim Çorlu'ya nitelikli iyi bir fuar alanı kazandırmak. İnşallah bu büyük hayalimi yönetim kurulu arkadaşlarım, Çorlu halkı ve protokolü ile birlikte gerçekleştireceğiz. Oda seçimlerinde desteğini esirgemeyen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

Çorlu Gazeteciler Derneği Başkanı Levent Silistre ise yaptığı açıklamada: "Üyelerimizin hep bir arada olması için bu yıl ilki düzenlenen Trakya İnsan Kaynakları İstihdam Fuarında dernek olarak stant açtık. Üyelerimizin iş dünyası ile bir araya gelmesini sağladık. Üyelerimizin arasında bulunan gazete, radyo ve dergilerin tanıtımını yaparak, daha geniş bir kitleye ulaşmalarını sağladık. En başından bu yana çalışmaların odağına üyelerimizi koyduk. Derneğimiz standını ziyaret eden Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan'a Belediye Başkanı Ünal Baysan'a, Çorlu İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Tolga Çemrek'e, İŞKUR Tekirdağ İl Müdürü Şerafettin Küçük'e, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Metin Akgün'e, Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün'e, yönetim kurulu üyelerine. Çorlu Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Zeki Dobrucalı'ya, Belediye Başkan Yardımcısı Kemalettin Avcı'ya, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Yardımcısı Gürel Kızılto'ya, PERYÖN Trakya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Özber Çetin'e, Özcanlar Köfte Sahibi Mestan Özcan'a, Türkiye Kızılay Derneği Çorlu Şubesi Başkanı Selime Dodurka'ya, yönetim kurulu üyelerine, iş adamlarımıza, tüm ziyaretçilere, derneğimizin tüm yönetici ve üyelerine teşekkür ederim" dedi.

(RT)

11.06.2013 19: 20: 35

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Trakya Bölgesi Enis Sülün Tekirdağ Çorlu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title