Haberler

Çok Gezen Kızını Zincirle Bağladı

Adana'da Evden Kaçıp Sokaklarda Çok Gezdiği İçin Annesi Tarafından Ayaklarından Zincirlenip Elleri İple Bağlanan 16 Yaşındaki B. Altan, Çocuk Şube Müdürlüğü Ekiplerince Kurtarıldı.

Adana’da evden kaçıp sokaklarda çok gezdiği için annesi tarafından ayaklarından zincirlenip elleri iple bağlanan 16 yaşındaki B. Altan, Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince kurtarıldı.

Yedi çocuklu Altan Ailesi’nin dördüncü çocuğu olan B. Altan, 155 Polis İmdat Hattı’nı arayarak "Annem el ve ayaklarımı bağlayıp beni odaya kilitledi. Sizi tuvaletten gizlice arıyorum, beni kurtarın" diyerek yardım istedi. Olay yerine gelen Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, B’nin dayısında olduğunu öne süren ailenin itirazlarına rağmen eve girip genç kızı zincir ve iple bağlı halde, kanepenin üzerinde otururken buldular. Genç kız, Çocuk Şube Müdürlüğü’ne götürülürken, anne Hayriye ile baba Ahmet Altan "yakınlarına kötü muamele yapmak" suçundan gözaltına alındı.

Kızları B’yi bağlamaktan başka çareleri kalmadığını ifade eden 78 yaşındaki dedesi Cumali Altan, "İnsan evladından bıkar mı? Bu kız bizi de, annesini de, babasını da bıktırdı. Öldürmekten başka çare kalmadı" dedi. Anne Hayriye Altan da şunları anlattı:

"Eşim Tekir Belediyesi’nde çalışıyor. Bu nedenle başında duramıyor. Kızım da babasının olmamasını fırsat bilip sürekli evden kaçıyor. Bazı zamanlar bir hafta gelmediği oluyor. İyilikle söyledim anlamadı, dayısına gönderdim orada da durmadı. Sürekli evden çıkıp gidiyor, günlerce gelmiyor. Başına kötü bir şey gelmesinden korktuğum için böyle yaptım."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title