Haberler

Çocuklar Tiyatroda Buluştular

Güncelleme:

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Eğitim Parkı'na gelen çocukları tiyatroyla buluşturdu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Sosyal ve Kültürel İşler Daire Başkanlığı'nın desteğiyle Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı'nın kırsal bölgelerinde bulunan okullardan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Eğitim Parkı'na gelen çocukları tiyatroyla buluşturdu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından tahsis edilen otobüslerle Onat Kutlar Tiyatro Salonu'na gelen çocuklar Eti Çocuk Tiyatrosu Çizmeli Kedi oyununu izleme şansını yakaladılar.

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Gaziantep Parkı Yöneticisi Ümran Petekbaşı, "500 çocuğun katılımıyla gerçekleşen tiyatro gösterisinde çocuklar keyifli dakikalar yaşadılar. Eti Çocuk Tiyatrosu'nu izlemeye gelen çocuklar aynı zamanda Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Çocuk Şenliği kapsamında düzenlenen Gaziantep Mizyal Sanat Müzesi, Uluslararası Çocuk Resim Yarışması Sergisi'ni de gezme fırsatı buldular" dedi.

Petekbaşı, "Tiyatro gösterisinin ardından oyuncularla fotoğraf çektiren çocuklar, Eti Çocuk Tiyatrosu'nun Gaziantep şehrine gelmesini sağlayan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı'na (TEGV) ve kendilerini böyle bir etkinlikle buluşturan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teşekkür ettiler.

Biz de Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) olarak bizi her konuda destekleyen Gaziantep Büyükşehir Belediyesi yetkililerine çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Onat Kutlar Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title