Haberler

Ciple Yerel Tv Aracı Çarpıştı 1 Ölü, 1 Yaralı

Sivas'ta Organize Sanayi kavşağında cip ile bir yerel tv kanalına ait hafif ticari araçın çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi ise yaralandı.

Sivas'ta Organize Sanayi kavşağında cip ile bir yerel tv kanalına ait hafif ticari araçın çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi ise yaralandı.Kaza saat 12.00 sıralarında Sivas-Erzincan karayolu 1'inci Organize Sanayi Bölgesi girişindeki kavşakta yaşandı. Yerel Sipas Tv'de müzik programı yapımcılığı ve aynı zamanda şoförlük yapan 61 yaşındaki Yunus Seyyar kullandığı 58 DE 251 plakalı hafif ticari araç ile tali yoldan Organize Sanayi Bölgesi girişine dönmek istedi. Bu sırada anayol üzerinde Erzincan istikametine seyir halinde bulunan kentteki Marka Marketler Ziniri'nin ortağı 33 yaşındaki Mehmet Akif Kaplan'ın kullandığı 34 FF 8000 plakalı cip kontrolsüz dönüş yapan ticari araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle iki araçta savurlarak devrilirken, hafif ticari araçta büyük hasar oluştu. Şoför mahalinde bulunan ve çarpmanın etkisi ile sıkışan Yunus Seyyar araçtan güçlükle çıkarıldı. Burada ambulansa konulan ve kalp masajı yapılarak Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Seyyar müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer araçta bulunan Mehmet Akif Kaplan da itfaiye ve sağlık ekiplerinin yaptığı ortak çalışma ile araç içinden çıkarıldı. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Numune Hastanesi'ne kaldırılan Kaplan tedavi altına alındı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title