Haberler

Cinsel İstismar Mağduru Çocuk, Kendisine Tecavüz Eden Kişi Tarafından Öldüresiye Dövüldü

Güncelleme:

İzmir'de cinsel taciz mağduru çocuk, kendisine tecavüz eden kişi ve ailesi tarafından öldüresiye dövüldü. Çocuğun babası A.Ç., "Oğlumun mağdur olduğu raporla tespitli" dedi.

Akıllara durgunluk veren olay, İzmir'de yaşandı. İzmir'de cinsel taciz mağduru olduğu iddia edilen K.Ç., kendisine tecavüz ettiği öne sürülen kişi ve ailesi tarafından öldüresiye dövüldü. O anlar anbean güvenlik kameralarına yansıdı. Çocuğun babası A.Ç.'de, "Oğlumun mağdur olduğu raporla tespitli. Davadan vazgeçmemiz için bize baskı yapılıyor. Ben iki kez, oğlum ise bir kez sopayla dayak yedi. Oğlum bu olaylardan öldükten sonra mı kurtulacak" dedi.

AİLESİYLE SORUN YAŞADI

İddiaya göre, olay 2014 yılında meydana geldi. O zamanlar 13 yaşında olan K.Ç., ailesiyle sorun yaşadığı sıralarda babası A.Ç.'nin arkadaşı M.K.'ya yakınlık gösterdi.

İÇKİ İÇİRDİKTEN SONRA TECAVÜZ ETTİ

Yine iddialara göre çocuğu aracıyla Kuşadası'na götüren M.K., içki içirdikten sonra çocuğa araç içerisinde tecavüz etti. M.K., K.Ç.'nin iki yıl boyunca peşini bırakmayarak zorla tecavüz etmeyi sürdürdü.

ÇOCUĞUN PSİKOLOJİSİ BOZULDU

Olay sonrası 13 yaşındaki K.Ç.'nin psikolojisi bozuldu.

ÇOCUK, DURUMU ÖĞRETMENLERE ANLATTI

Çocuğun durumunu fark eden öğretmenleri K.Ç. ile görüştü ve akıl almaz olayı öğrendi.

"BANA BABAMIN ARKADAŞI İÇKİ İÇİRİP TECAVÜZ ETTİ"

Çocuk kendisine yakınlık gösteren öğretmenlere, "Bana babamın arkadaşı içki içirip tecavüz etti. Sonra tehdit ederek iki yıl boyunca benimle ilişkide bulundu. Bazen beni Basmane'de bulunan otele götürüyordu" dedi.

AİLE, KONUYU SAVCILIĞA TAŞIDI

Olay sonrası öğretmenler durumu aileye bildirdi. Aile ise konuyu savcılığa taşıdı. Polis tarafından gözaltına alınan şüpheli M.K., çelişkili ifadeler vererek "Sorunları vardı. Bende bir baba olarak ona yakınlık gösterdim. Bana iftira atıyor" diye konuştu.

SERBEST BIRAKILDI

Olayı derinlemesine inceleyen savcılık, tecavüz mağduru çocukla sık sık telefonla görüştüğünü tespit etti. 'Küçük yaştaki çocuğa cinsel istismarda bulunmak ve hürriyetinden yoksun kılma' suçundan dava açılan şüpheli M.K., tutuklanmayarak mahkemece serbest bırakıldı.

MAHKEMECE TUTUKSUZ YARGILANDI

Öte yandan olayın üzerinden iki yıl geçmesine rağmen M.K. mahkemece tutuksuz yargılandı.

ÇOCUK, ŞÜPHELİ VE AİLESİNDEN ÖLDÜRESİYE DAYAK YEDİ

Davanın açılmasından sonra şüpheli ve ailesi şuan 15 yaşında olan M.K'yı tenha bir köşede kıstırdı. Şüpheli M.K., eşi ve çocukları, K.Ç'yi, "Neden şikayetçi oldun" diyerek öldüresiye sopalarla dövdü. Olay anı saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı. Aldığı sopa darbeleriyle yere yığılan çocuk, dayaktan bayıldı. Bu sırada olaya şahit olan vatandaşlar çocuğu ailenin elinden kurtardı. 'Öldü' diye bırakılan çocuk hastanede tedavi altına alındı.

Çocuğun babası A.Ç.'de, daha önce aileden dayak yediğini öne sürdü. A.Ç., olay hakkında şöyle konuştu:

ÇOCUĞUN BABASI: OĞLUMUN MAĞDUR OLDUĞU RAPORLA TESPİTLİ

"Oğlumun mağdur olduğu raporla tespitli. Davadan vazgeçmemiz için bize baskı yapılıyor. Ben iki kez, oğlum ise bir kez sopayla dayak yedi. Oğlum bu olaylardan öldükten sonra mı kurtulacak."

Kaynak: Hürriyet.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Kuşadası İzmir 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (62)

ÇÇ:

OLAY GECE 12 YAKIN OLUYOR 15 YAŞINDA ÇOCUK NE İŞİ VAR BİRDE İZMİRİN EN PİS YERİNDE BASMANE ORASI ONUN NE İŞİ VAR DEMEKKİ

0
82
yanıtYanıtla
MÜSLÜMAN AKP VAR:

ZİNA SUÇ DEĞİL MÜSLÜMAN AKP NİN ADALETİNDE BÖYLE ŞEYLER OLUR. . . MÜSLÜMAN AKP NİN HAKİM VE SAVCILARI HIRSIZI UĞURSUZU TECAVÜZCÜYÜ İŞTE BÖYLE KORUR HELAL MÜSLÜMAN AKP YE YOLA DEVAM

55
11
yanıtYanıtla
ÇÇ:

ÜLKEDE KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE ADALET YOK ADALET SADECE AKP Lİ BİRİNE LAF SÖYLEYENİ HEMEN İÇERİYE ATIYORLAR BUDA AKP ADALETİ ZATEN İSTİSMARCILARIN ÇOĞU AKP Lİ OLUNCA DEVLET HİÇ YOK

55
6
yanıtYanıtla
adam:

Benim bu insan kilikli hayvanlara söylecek tek sözüm kalmadi. Toplumun ahlaki cökmüs artik.

45
0
yanıtYanıtla
kemal tokersar:

bu aile nin bu yaptıkları kar mı kalacak. ne izmirmiş yokmu delikanlı biri. yazıklar olsun.

34
0
yanıtYanıtla
PANTER:

Devlet ilgilenmezse bunun gibi Aileler Mafyadan mı yardım isteyecek. . . !!!

34
0
yanıtYanıtla
Rize:

Aileler biraz gözleriniz cocuklarinizin ustunde olsun. . Komsunuza bile tek basina birakmayacaksin cocugunu. .

30
1
yanıtYanıtla
,,,,,,i:

adalet nerede yasa nerede, , , bu pislik birine daha zarar versin diyemi bekleniyor,

30
0
yanıtYanıtla
CAN:

Bunların hakkı ölümdür kim ne derse desin kardeşim bunlar yaşamamalı !!!

27
0
yanıtYanıtla
aziz:

bu ülkede sadece kürt olmak yasak :)

14
13
yanıtYanıtla
Tüm 62 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title