Haberler

Çinli Zannettikleri Koreli Turist Grubuna Saldırdılar

Güncelleme:

Ülkü Ocakları tarafından Doğu Türkistan'daki Müslümanlara destek olmak için düzenlenen yürüyüş sırasında bir grup Çinli zannettikleri Koreli turistlere saldırdı.

Ülkü Ocakları tarafından Doğu Türkistan'daki Müslümanlara destek olmak için düzenlenen yürüyüşte Çinli zannedilen bir grup Koreli turiste saldırı girişiminde bulunuldu.

DOĞU TÜRKİSTAN'DAKİ MÜSLÜMANLARA DESTEK YÜRÜYÜŞÜ

Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanlığı tarafından Doğu Türkistan'daki Müslümanlara destek olmak için yürüyüş gerçekleştirdi. Beyazıt Meydanı'nda başlayan yürüyüş Sultanahmet Meydanı'nda son buldu.

KORELİ TURİSTLERE SALDIRI

Burada basın açıklaması yapıldığı sırada ayrılan bir grup Topkapı Sarayı'na doğru koştu. İddiaya göre gruptakiler, Çinli zannettikleri Koreli turist grubuna saldırdı.

POLİSTEN GRUBA GAZLI MÜDAHALE

Saray önünde bekleyen çevik kuvvet ekipleri araya girerek etten duvar ördü. Koreli turistler hemen olay yerinden uzaklaştırıldı. Bu sırada polisle grup arasında arbede yaşandı. Gruptakilerden bazıları araya girerek arbedeyi önlemeye çalıştıysa da başarılı olamadı. Bunun üzerine polis gaz kullandı. Müdahale sonrası polis grup olay yerinden uzaklaştırıldı.

Saldırıya uğrayan bir Koreli turist, İngilizce "Ben Çinli değil Koreliyim" diyerek gülümsediği görüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Doğu Türkistan İstanbul Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (295)

Türk intg tugymobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Yapılan eylem 10 numara da keşke hedef dogru olsaydı

1
311
yanıtYanıtla
Aylin esesmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Zavalli bu Ülkücüler. Ülkeyi düşürdkleri duruma bakın. Allah belalarini versin

275
4
yanıtYanıtla
Gurbetçi Mobil-IOS:

Ülkücüler yürüyüş yapar haber olmaz , ama bi Yanlışı Manşet olur , Satılmış medya Yandaş medya bu olsa gerek ,,,, "Ne mutlu ülkücüyüm Diyene"

7
231
yanıtYanıtla
KarakutuMobil-IOS:

Bu durumda sizin Çinlilerden ne farkınız kaldı. Barbarlık yapıp barbarlığı kınayan tek millet barbar Türklerdir...

235
2
yanıtYanıtla
Tek Türkiye Mobil-ANDROID:

bu ülkede iyiki mhp var ,

3
190
yanıtYanıtla
Kulke sunmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bunlar Sıkıysa Çinde yapsınlar bunu Iki kelimeyi biraraya getirip konuşmaz bunlar Vatansever kesildiler başımıza en ağır cezalar verilmeli bunlara bağlı olduğu kurumlar da kapatılmalı acilen abd ve İsrail ajanları tarafından ülkemizde Çin düşmanlığı yaratilmaktadir uyuma uyan turkiye

190
1
yanıtYanıtla
Ne mutlu kürdüm diyenemobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Harbidende bu ülkücüler tam birer birer mal olmuşlar, onları birbirinden ayırt edemeyecek kadar kör ve mallar ??

181
7
yanıtYanıtla
BattalMobil-IOS:

Mallar

137
2
yanıtYanıtla
hakanmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Fasizm bu her zaman sucsuz gunahsiz insanlara saldirir. Bu insanlar koreli var sayalimki cinli bunlarin ne gunahi var. Elbette cin devletinin yaptigi vahseti kabul etmeyiz. Ama bunun bedelini gunahsizlar odememeli. Ornegin bizim ulkemizin destekledigi isid orgutu vahsice batililari katletti Bundan dolayi bu batili ulke insanlari bizim vatandaslarimizami saldirsinlar. Bu ne bicim mantik. Fasizmin en karakteristik ozelligi linc kulturu ne kadarda gelismis. Lanet olsun sizlere. Sizler vatan sever degil vatanimiza en cok zarar verenlersiniz.

122
0
yanıtYanıtla
cüneyit arkinmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Yakinda tüm cini kilicla yok ederim yeet

0
116
yanıtYanıtla
Tüm 295 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title