Haberler

Markette Cin Çarpması Kameraya Yakalandı

Güncelleme:

Bir markette raflara göz atan kadın izah edilemeyecek şekilde yere düştü. Yere düşen kadının sürekli titremesi ve üst üste çığlıklar atması izleyenleri hayrete düşürdü.

Çin'de bulunan bir süpermarketin güvenlik kameraları, cin tarafından çarpılan kadının dizlerinin üstüne düştüğü ve çığlıklar atmaya başladığı anları anbean kayıt altına aldı.

GÜVENLİK KAMERALARI GÖRÜNTÜLEDİ

Görüntülerde orta yaşlı ve siyah giyimli kadın marketin battaniye, yorgan ve yastık reyonunda raflara bakarken görünüyor. Reyonun tam ortasına geldiğinde kadının arkasında bulunan raflarda bir paketin sallandığı ardından yere düştüğü izleniyor.

PAKETİ RAFA KOYAR KOYMAZ TİTREMEYE BAŞLADI

Geri dönen kadın yere düşmüş paketi alarak raftaki yerine koyuyor. Paketi rafa geri koyar koymaz kadının elinde bulunanlar yere düşüyor. İnlemeye başlayan kadın açıklanamaz bir biçimde titremeye başlıyor. Genç bir kadın titremekte olan kadına yanaşarak elini uzatıyor. Tam bu anda titremekte olan kadın kafasını geriye atarak bir çığlık atıyor. Tüyler ürperten sesler üzerine genç kadının ödü kopuyor.

ÇIĞLIKLARIYLA İNSANLARI DEHŞETE DÜŞÜRDÜ

Görüntülere daha sonra siyah giyimli bir adam giriyor ve yerdeki kadını omuzlarından tutuyor. Bu esnada kadın yine insanı dehşete düşüren bir çığlık atıyor ve adamın da korkuya kapılmasına neden oluyor. Adam daha sonra kadını iki kolundan kavrıyor ve diğer mağaza çalışanından yardım çağırmasını istiyor. Gelen mağaza görevlisi ele geçirilmiş kadını tutmaya yardımcı oluyor. Siyahlı adam, ellerini kadının başına koyuyor ve bir çeşit ayin ya da iyileştirme metodu uyguluyor. Kadın daha sonra üç kişinin eşliğinde güvenlik kamerasının kadrajına giren alandan götürülüyor.

İNSANLAR GİDER GİTMEZ RAFTAN YİNE PAKET DÜŞTÜ

İnsanlar kadrajdan çıkar çıkmaz yine aynı raftan bir kutunun izah edilmesi zor bir şekilde yere düştüğü izleniyor. Olay yaratan videonun Çin'de çekildiği ve kısa sürede sosyal medyada en çok izlenen videolar arasına girdiği kaydedildi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Yaşam Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (104)

malatya44:

kadın sara nöbeti geçiriyor

15
36
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Her kapının anahtarı vardır bismillahirahmanirahim :) keşke müslüman olsaydılar

40
6
yanıtYanıtla
Alparslan34:

sen besmele yi doğru yaz önce ayı kelimede 2 tane ''r'' eksik

yanıt1
yanıt0
ömer:

Yav ne cin carpmasi, kadinda sara hastaligi var. benim bir yakinim sara hastasi bir tuttumu 10 kisi zor zaptetiyor. Bu devirde ne cini ne seytani. eskiden milleti kandiriyorlardi, uyutmak icin.

8
38
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın..:

Cin Çarpması değil saray Çarpması !

6
38
yanıtYanıtla
cinler alemi:

o düesen paket kendisimi düstü zavalli cin var vardir sen göeremezsen yok anlamina mi geliyor

yanıt1
yanıt0
yorgun:

YORUM YAPAN ARKADAŞLAR BU OLAYIN GERÇEK OLDUĞUNU BİLMİYOR GALİBA SARA NÖBETİ YADA KOMEDİ OLMADIĞI AÇIKCA BELLİ BU VARLIKLARIN OLDUĞUNU KABUL ETMEYENLER RAHAT BİR ŞEKİLDE GÜLÜP GEÇEBİLİRLER ALLAH YARDIMCISI OLSUN

35
6
yanıtYanıtla
Yazık:

Cahil cahil konuşma ya. Bişey olsa da cin çarptı desek diye bekliyosunuz. Belli ki bir nöbet geçirmiş haberiniz yok birşeyden açın internetten okuyun nasıl nöbetler var dünyada. Hiçbir haber yok cin mi cin he he tamam inan hemen. Koyun sürüsü işte ne bekliyosun!

yanıt3
yanıt3
KORNACI:

ASIR OLMUS 21, BIZIM ZIRNALAR DAHA CINLE, SEYTANLA URASIYOLAR. LAN NE SALAK CAHILLER VARMIS BU DUNYADA YAHU

11
14
yanıtYanıtla
Yk:

sara krizidir ne cin çarpması, insanlar kendileri şeytan olmuş cini insanlar çarpar şimdi.

22
2
yanıtYanıtla
Tüm 104 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title