Haberler

CHP Taşköprü'de Ahmet Kesim Dönemi Başladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Taşköprü İlçe Teşkilatı'nın olağan kongresi yapıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Taşköprü İlçe Teşkilatı'nın olağan kongresi yapıldı. Mevcut başkan Mehmet Ünal'ın aday olmadığı kongre'ye tek liste halinde giren Ahmet Kesim yeni ilçe başkanı seçildi.

Taşköprü Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde yapılan kongre saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Kongrede Mevcut Başkan Mehmet Ünal aday olmadı. Ahmet Kesim ise seçime tek liste halinde girdi. Kongrede 97 delegenin oylarının tamamını alarak ilçe başkanlığına seçilen Kesim, seçimlerde aday olmayarak hizmet bayrağını kendisine devreden Mehmet Ünal'a ve yönetim kuruluna teşekkür etti. Kongrede bir konuşma yapan CHP 22. Dönem Kastamonu Milletvekili Mehmet Yıldırım da, AK Parti'nin Taşköprü'de 14 bin 500 civarında oyu nasıl aldığını, ekonomiyi mi değiştirdiğini Taşköprü'yü mü değiştirdiğini bunların sorgulanması gerektiğini savundu. Yıldırım ayrıca, Taşköprü çiftçisinin zor durumda olduğunu pancar ve kendirin gittiğini sarımsağın ise can çekiştiğini belirterek, birlik ve beraberliğe ihtiyaç olduğunu sorunların ancak doğru projeler üretilerek üstesinden gelinebileceğini ifade etti. Kongreye; CHP İl Başkanı Salih Karasalihoğlu, Taşköprü Belediye Başkan Vekili Tayfur Mumcu, Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Günal Genç, DP Taşköprü İlçe Başkanı Ceyhun Çorbacı ile çevre ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Ahmet Kesim Başkanlığında oluşan yönetim kurulu ise; Abdullah Yaşar, M.Şevket Kabadayı, Kenan Alay, Hüseyin Yıldırım, Ahmet Öz, Özkan Keskin, Fikri Çelik, Eray Fakı, Güven Çapkınoğlu, Hasan Kayacan, Mustafa Atlı ve Hüseyin Yılmaz'dan oluştu. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Hüseyin Yıldırım Ahmet Kesim Taşköprü Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title