Haberler

CHP Parti Meclisi Üyesi Prof. Dr. Ayman: 'Uşak Teşkilatları Ön Seçim İstiyor'

CHP Parti Meclisi Üyesi Prof

CHP Parti Meclisi Üyesi Prof. Dr. Birgül Ayman Güler, Uşak teşkilatlarının milletvekili adaylarının ön seçimle belirlenmesini istediğini söyledi.

CHP Parti Meclisi Üyesi Prof. Dr. Birgül Ayman Güler ile CHP Kırklareli Milletvekili Tansel Barış seçim çalışmalarında bulunmak üzere Uşak'a geldi. İl ve ilçe teşkilatlarını ziyaret eden Ayman, gazetecilere yaptığı açıklamada, Uşak'ta yürütecekleri seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi. Türkiye'de yeni bir dönemin başladığını, CHP'nin genel seçimlerde tek başına iktidar olacağını iddia eden Ayman şunları söyledi:

'Türkiye'yi AK Parti iktidarından kurtaracağız. Bunun için yurt genelinde çalışmalarımıza başladık. Bu seçimlerdeki bütün gayretimiz AKP iktidarına son vermektir. Seçim çalışmaları kapsamında Uşak teşkilatımıza destek vermeye geldik. Teşkilatlarımızla neler yapabilirizi tartışıyoruz. Uşak teşkilatımız güçlü bir iradeyle milletvekili adaylığı konusunda ön seçim talep ediyor. CHP olarak adaylık konusunda ön seçim yapacağımız iller olacak. Bazı illerin özel durumları olabilir. Her ilde ön seçim yapılmayabilir. Ancak Uşak teşkilatının bu güçlü iradesini yok sayamayız.'

Uşak'ta yaptıkları çalışmaları değerlendiren CHP Kırklareli Milletvekili Tansel Barış ise, il ve ilçe teşkilatlarını ziyaret ettiklerini, parti tabanları ile bir araya geldiklerini söyledi. CHP'nin ana muhalefet partisi kimliğinden sıyrılarak, iktidar olacağını vurgulayan Barış, 'Uşak'ta 3 milletvekili çıkartacağız. Teşkilatlarımız çok istekli ve heyecanlı. Gençlik ve kadın kollarımıza önemli görevler düşüyor. Umut ediyorum seçimlerden istediğimiz sonucu alacağız' dedi.

(SON-BEL-ÜNS) - UŞAK

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title