Haberler

CHP Milletvekilleri Mersin

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin İl Teşkilatı ile Tarsus ve Akdeniz İlçe Teşkilatı Yöneticileri Milletvekilleriyle Birlikte Mersin-tarsus Organize Sanayi Bölgesi'ni Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk partisi Mersin İl teşkilatı ile Tarsus ve Akdeniz ilçe teşkilatı yöneticileri milletvekilleriyle birlikte Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi'ni ziyaret etti.

CHP İlçe Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekilleri Ali Oksal ve Vahap Seçer, ziyaretlerinde OSB Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli ve Bölge Müdürü Halil Yılmaz'dan yönetiminin faaliyetleri ve sorunları hakkında bilgi aldı. Mersin Tarsus OSB'nde yüzde 100 doluluk oranıyla 105 fabrika ve tesisin bulunduğunu ifade eden Sabri Tekli, ülke ortalamasının 2 katı üstünde bir işsizlik oranın olduğu Mersin bölgesinde 6 bin kişiye istihdam yarattıklarını, buna karşın hükümetten teşvik kapsamında yeteri kadar destek göremediklerini savundu.

Tekli ayrıca, OSB olarak sosyal sorumluluklarının da farkında olduklarını ve bu kapsam Türkiye'de bir ilk olarak bölgede Mersin Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu kurdurduklarını, yine ilk olarak bu yıl gıda teknolojisi bölümünden 26 öğrenciyi mezun ettiklerini bildirdi.

Milletvekilleri Ali Oksal ve Vahap Seçer, ziyaretin sonunda, başta bu konu olmak üzere bölgenin diğer sorunları hakkında not tuttuklarını, gerekli girişimlerde bulunacaklarını ve Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında bu sorunu çözeceklerini bildirdiler.

Toplantı sonrası OSB yetkileri ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi Heyeti Bölgede faaliyet gösteren 2 firmayı gezerek, müteşebbislerin ve çalışanların sorunlarını dinlediler.

(SÖ-DLK-İRE) - MERSİN

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title