Haberler

CHP Milletvekili Kulkuloğlu'ndan Haber-iş Grevine Destek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu, 21 Gündür Grevde Olan Kayseri Türk Telekom İşçilerini Ziyaret Ederek, Destek Sözü Verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri milletvekili Şevki Kulkuloğlu, 21 gündür grevde olan Kayseri Türk Telekom işçilerini ziyaret ederek, destek sözü verdi.

Türk Telekom il binası'nın önünde 21 gündür grev yapan Türk Telekom çalışanlarını ziyaret eden CHP Kayseri milletvekili Şevki Kulkuloğlu, Türk Telekom işçilerini grev süresince yalnız bırakmayacaklarını kaydetti. Türk Telekom işçilerinin grevini haklı bulduğunu dile getiren Kulkuloğlu, binlerce işçinin mağdur durumda bırakıldığını söyledi. Türk Telekom işçilerine çok fazla haksızlık yapıldığını vurgulayan Kulkuloğlu, ''Toplum her şeyi çok iyi bir şekilde görüyor. Biz parti olarak özelleştirmeye karşı değiliz. Fakat özelleştirme yapılırsa layıkıyla gerçekleştirilmeli. Türk Telekom gibi büyük bir firmanın yeterince etkin olmayan bir işletmeye satılmasını doğru bulmuyoruz. Bu kadar olumsuz durum ise grevi doğurdu. Türk Telekom işçilerinin sıkıntılarını TBMM'ye taşıdık. Gerekenin yapılması için çalışacağız'' dedi.

Milletvekil Kulkuloğlu'nun ziyareti sebebiyle mutlu olduklarını belirten Türkiye Haber-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Veli Solak, Türk Telekom işçilerinin haklarını sonuna kadar arayacaklarını ifade etti.

(YS-SE-Y)

05.11.2007 14:39 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title