Haberler

CHP'li Muhalifler, Sarıgül'ün Ofisinde

CHP'deki Yenilginin Ardından CHP'li Eski ve Yeni Muhalifler Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün Ofisinde Biraraya Gelerek Bir Strateji Belirlemeye Çalışıyor.

Eski CHP Genel Sekreteri Adnan Keskin, ''Parti içinde gürültüye patırtıya fazla neden olmadan, partimizin daha fazla hırpalanmasına, toplum nezdinde itibar kaybetmesine sebebiyet vermeden, ülkesini, partisini, insanını seven yöneticilerimizden, vakit geçirmeden emaneti kurultaya teslim etmelerini bekliyoruz'' dedi.

CHP'li muhalifler, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün İran Caddesi'ndeki ofisinde toplandı.

Toplantı öncesi gazetecilere bir açıklama yapan eski CHP Genel Sekreteri Adnan Keskin, 22 Temmuzda yapılan milletvekili genel seçimlerinin en temel sonucunun; ''CHP açısından hüsranla bitmiş olması olduğunu'' belirterek, bu seçimlerde CHP'nin temel felsefesini ve temel tercihlerini rotasından saptıran yönetim kadrosunun mağlup olduğunu söyledi.

Keskin, ''Bu seçimlerle ilgili bir gerçek ortaya çıkmıştır; 'Cumhuriyet'in temel tercihlerine sahip çıkıyoruz' koruma duygusuyla hareket eden sayın Genel Başkanımızın bu değerlerin halk tarafından korunması önünde en büyük engel olduğu gerçeği de görülmüştür. İnsanların toplumla uyumlu yaşamasında temel vasıflarından birisi de ar duygusuna sahip olmasıdır. Hele önderliğe soyunmuş olan, insanlarda bu duygu çok çok üst noktalarda olması gerekmektedir. Ben CHP'yi yöneten sayın Genel Başkanın ve yöneticilerinin bu duyguyu taşıdıklarına inanıyorum, vakit geçirmeden bu duygunun gereği olarak gerekli davranışları sergileyeceğini umut ediyorum'' diye konuştu.

Toplantıya, Keskin'in yanı sıra eski TBMM Başkanı Hikmet Çetin, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Gaziantep eski Belediye Başkanı Celal Doğan, eski milletvekilleri Hasan Aydın, Muharrem Toprak, Mehmet Tomanbay, İsmail Değerli, Mehmet Moğultay ve Onur Kumbaracıbaşı da katılıyor.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title