Haberler

CHP Konak İlçe Kadın Kolları Örgütünden "Karanlığa Geçit Yok" Toplantıları

CHP Konak İlçe Kadın Kolları Örgütünde Yer Alan Kadınlar Geniş Katımlı Bir Toplantı Düzenledi.

CHP Konak İlçe Kadın Kolları Örgütünde yer alan kadınlar geniş katımlı bir toplantı düzenledi.

Konak Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, CHP Konak İlçe Kadın Kolları Başkanı Vildan Küpeli, "İzmirli kadınlardan karanlığa geçit yok" adını verdikleri toplantıların seçimlere kadar sık aralıklarla yapılacağını, siyasetin belirlenmesinde kadınların gerçek gücünü ortaya koyacaklarını belirtti.

Toplantıya PM üyesi Prof.Dr. Hülya Güven, eski İzmir Milletvekili Türkan Miçooğulları, CHP Konak İlçe Başkanı Aytekin Tunus, Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan ile kadın üyeler katıldı.

CHP Konak İlçe Başkanı Aytekin Tunus,"İktidara yürüyüşte kadınların yaratacağı enerjiden güç alıyoruz, kadınlarımız var olduğu sürece, Cumhuriyetimiz yıkılmayacaktır" dedi.

Seçimlerde başarıya kadınlar ile ulaşılacağını ve Türkiye'nin önünün kadınların yüreğiyle açılacağını belirten Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan, şunları kaydetti:

"Kadının gücünün olmadığı yerde siyaseten bir adım dahi ileriye gidilemez. Kadının gücünü, sevgisini ve paylaşımını koyduğu her noktada başarı vardır. Biz bu seçimlerde kadının gücüyle başarılı olacağız. Ben de geçmişte Türk siyasetinde hep kadın dostu kimliğiyle ön plana çıkmış bir siyasetçi olarak sonuna kadar ve yapabileceğim tüm güçle kadınlarımız ile birlikte olmaya devam edeceğim."

- İZMİR

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title