Haberler

CHP Karamürsel Örgütünden Ziyaretler

CHP Karamürsel İlçe Örgütü ve Kocaeli Milletvekili Hikmet Erenkaya Karamürsel'deki Ziyaretlerine Devam Ediyor

CHP Karamürsel İlçe Örgütü ve Kocaeli Milletvekili Hikmet Erenkaya Karamürsel'deki ziyaretlerine devam ediyor.

İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Uğurlu, İlçe Başkanı Ali Kara, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Karamürsel Esnaf Kefalet Kooperatifi'ni ziyaret etti. Kooperatif Başkanı İsmail Yanık ve yönetimi tarafından karşılanan partililer, kooperatif yöneticileriyle bir süre sohbet etti. Başkan Yanık, ilçe esnafının çok sıkıntılı olduğunu, kredi kartı borçları bulunduğundan dolayı hiçbir bankadan kredi alamadıklarını dile getirdi.

CHP'liler daha sonra Karamürsel Esnaf Odası Başkanı İsmail Aydın'ı ziyaret etti.

'Karamürsel tarım mı yoksa turizm kenti mi? Önce statüsü belirlenmesi gerekir' diyen Aydın, Balıkadası esnafının içki ruhsatı alamadığını, çay bahçelerinin 24.00'te kapattırıldığı gibi bir çok sorunu dile getirerek ancak bu sorunları CHP'li bir başkanın çözebileceğini belirtti.

Esnaf Odası'nda üzerinde 'Hayır' yazan pastanın kesilmesinin ardından CHP'liler son olarak Su Ürünleri Kooperatifi'ni ziyaret etti.

Partilileri karşılayan 2. Başkan İsmail Şölen, balıkçıların sıkıntılarını dile getirdi. Kıyılarda sanayileşmenin artmasıyla zaten balıkların azaldığını söyleyen Şölen, tuttukları balıklara Sahil Güvenlik'in el koyduğunu ve tuttukları balıkları denize döktürdüklerini ifade etti.

Şölen, üniversiteyi bitiren çocuklarının işsiz olduğunu ve iş yokluğundan balıkçılıkla uğraştığını ancak artık balıkçılık mesleğinden para kazanamaz hale geldiklerini söyledi.

(ŞB-NEC-NÖZ) - KOCAELİ

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title