Haberler

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Osmaniye'de

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin düzenlediği Osmaniye mitinginde halka hitap etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin düzenlediği Osmaniye mitinginde halka hitap etti. Partisine ait seçim otobüsünün üstünde konuşan Kılıçdaroğlu iktidar partisine yüklendi.

AFİŞ'TE BULVARIN ADINI DEĞİŞTİRMEYE KİMSENİN HAKKI YETKİSİ YOKTUR

Halkın yoğun tezahüratları arasında konuşmasına başlayan Kılıçdaroğlu kendisinden sonra aynı meydanda miting yapacak olan Başbakan'ın afiş mitinglerinde adres değiştirildiği iddialarına ilişkin"Biz siyasetçiler hep birbirimize saygı duymak zorundayız ama saygıyı hakendenlerle altını çiziyim. Osmaniye'de benden sonrada miting yapılacak ama ulusal medyaya yansıdığı kadarıyla Devlet Bahçeli unvanını bulvarını kullanmadan eğer afiş yaptırıyorsanız doğru yapmıyorsunuz demektir. Burada ki bulvarın adını Osmaniye'liler verdi onu değiştirmeye kimsenin hakkı yekisi yoktur. "

KİMSE SANA AK OLMADIĞIN SÜRECE AK DEMEZ

Kılıçdaroğlu: "Birde diyorlar ki efendim bize AK Parti deyin ee kardeşim sen koskaca bulvarın adını ağzını almaktan korkuyorsun afişine koymaktan korkuyorsun değiştiriyorsun birde dönüp diyorsun efendim bize Ak Parti deyin kimse sana ak olmadığın sürece AK Parti demez. "

VİLLALARI HANGİ PARAYLA YAPTIN

"Şimdi bugün beyefendi bir konuşma yapmış sen SSK genel müdürüyken bende sigortalı işçiydim demiş ee güzel demelki kaçak çalışmıyordun seni biri işe almış kim almış Nurettin Sözen kim o dönemin CHP İstanbul belediye başkanı dmekki almuış sigortalı yapmış hiç itirazım yok. İtirazım nerede işçi olarak geliyorsun yırtık ayakkabı olarak siyasete başlıyuorsun şimdiş nasıl oldu da sen dünaynın en zengin başbakanlarınden biri oldun ne oldu. Şimdi soruyorum Osmaniye'ye gelince cevap versin o villaları sen hangi parayla hangi alın teriyle yaptın"

HORTUMCUDAN YANA MI OY KULLANACAĞIZ HALKTAN YANA MI ?

"Türkiye de bi tarafta ülkesini sevenler var ülkesi için çalışanlar var , emeklisi , çitçisi , işçisi , esnafı bunlar var öbür tarafında da hortumcular var tercih şu hortumcudan yana mı oy kullanacağız, adaletten yana mı , hortumcudan yana mı oy kullanacağız halktan yana mı oy kullanacağız. Halktan yana kulllacancaksak alacakaranlık partilerinden kurtulmak zorundayız onlar çünkü karanlığı severler biz aydınlıktan yanayız"

MEMLEKETTE SATILMADIK YER BIRAKMADIN SEN

"Bakınız birşey söyyelim bir adam düşünün herhangi bir vatandaş evinde buzdolabaını televizyonun satıyor amaç borçlarını kapatmak ama kapatmıyor bir bakıyor borçları artmış geriye dönüp bakıyor satacak birşey kalmamış, memleketi bu hale getirdiler. "

YGS ŞİFRELİ SINAV İDDİALARIYLA İLGİLİ

Şİfreli sınav iddialarıyla ilgili konuşan Kılıçdaroğlu: "Annelere sesleniyorum, anneler daha iyi bilir. Çocuklarını okutmak içinm yemediler çocuklarını yedirdiler , gşyemdişler çocuklarına giydirdiler onlar okusun çalışsın ileride daha iyi bir iş imkanı bulsun ve kendilerine torunlar versin diye. Her annenin babanın hayalidir biz çocuğumuzu büyüttük sınava gönderdik bir baktık ne var şifre var. Bakın orada yazıyor şifre yaz AKP'^ye gönder cevapları cebine gelsin. Hala diyorlarki o adam yerinde kalsın ya niye kalıyor yerinde hertürlü rezaleti yaptınız en son o da demişki efendim biz bu süreci iyi yönetemedik hangi süreci iyi yönettin ki bunu yöneteceksin"

SINAV SİSTEMİNİ DEĞİŞTİRECEĞİZ

"Sınav sistemi ailelerin bütçelerini perişan eden bir sistemdir. Hepimiz çocuklarımız okula gönderirz diploma alsınlar diye dersaneye göndeririz birşey öğrensinler diye böyle bir eğitim sistemi olurmu. İktidara gelince bunların hepsini değiştireceğiz"

Kılıçdaroğlu konuşmasının ardında halka karanfil atarak miting alanından ayrıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title