Haberler

CHP'den ''Engelsiz Kurultay''

CHP Engelliler Üst Kurulu İç Anadolu Bölge Temsilciliği tarafından ''Engelsiz Kurultay'' yapıldı.

CHP Engelliler Üst Kurulu İç Anadolu Bölge Temsilciliği tarafından ''Engelsiz Kurultay'' yapıldı.

Partinin genel merkezinde düzenlene kurultaya, Engel Üst Kurulu İç Anadolu Bölge Temsilcileriyle partinin engelli üyeleri ve engellilerce kurulan çeşitli sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

İstiklal Marşı'nın okunması ve saygı duruşunun ardından ''Engelsiz Korosu'' konser verdi. CHP Engelliler Üst Kurulu üyesi ve İç Anadolu Bölge Temsilcisi Cemal Kaman, katılımcıları tanıttı. Engellilerin yalnızca hak temelli eşit yaşam koşulu istediğini, bunun bir lütuf olarak sunulmasına razı olmadıklarını söyleyen Kaman, ''Her gün sayıları hızla artan engeli nüfusa eski kalıplarla, eski yöntemlerle ne verilebilir? Bu ülkedeki tüm engellilerin tek çaresi, duvarları, kalıpları aşmak ve sosyal demokrasi paydasında bir an önce buluşmaktır'' dedi.

İç Anadolu Bölge Temsilcilerinin, engellilere yönelik çalışmalarını anlatmalarının ardından engelli katılımcılar, sorunlarını ve çözüm önerilerini aktardı.

engelsiz kurultay

Muhabir: Serdar Açıl

Yayınlayan: Cemil Kartal

Kaynak: AA / Politika

Kaman Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title