Haberler

'CHP, Bundan Sonra, Sandığa Hile Karıştı Lafını Söylemek İstemiyor'

CHP Edirne İl Başkanı Nejat Gencan 'CHP, bundan sonra oylarımız çalındı, sandığa hile karıştı lafını söylemek istemiyor' dedi.

Gencan, CHP İL Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında genel seçimlere en iyi şekilde hazırlandıklarını belirtti.

Edirne CHP'nin oy oranlarını arttırdığını anlatan Gencan, şunları kaydetti:

'Genel merkezimizin yapmış olduğu bir çalışmada kentimizde oy oranları yüzde 25 artmıştır. Edirne bu konuda ilk sıralardadır. Referandumda da Edirne ilinin gösterdiği gayretle ilk üçe girmiştir. Genel seçimlere de en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Sandık dışında da sokak, cadde ve apartman görevlilerine kadar partili arkadaşlarımıza görev vereceğiz. Her sandıktaki yaklaşık 250-300 seçmenin birebir tespiti yapılacak. CHP bundan sonra, oylarımız çalındı, sandığa hile karıştı lafını söylemek istemiyor. Bunu söyleyecek hiçbir arkadaşımızında görev almamasını, layıkıyla bu görevi yapacak arkadaşlarımızın Türkiye çapında görevlendirilmesi için gayret göstereceğiz. Her alanda CHP'nin bundan sonraki süreçte ve iktidar olduğunda neler yapacağını söylemlerimizle sizlerle paylaşacağız."

Geçen hafta Ankara'da İl Başkanları Toplantısına katıldığını anlatan Gencan, toplantıda referandum sonuçlarının değerlendirildiğini ve önümüzdeki genel seçimlerin görüşüldüğünü belirtti.

AK Parti'nin insanları baskıyla oy kullanmaya sevk ettiğini ileri süren Gencen 'Ülkemizde demokrasinin var olduğunu söyleyen Adalet ve Kalkınma Partisi'nin demokrasiye ve insanların kararına ne kadar saygılı olduğunu, insanları zorla kendi düşünceleri çerçevesinde oy kullanmaya sevk ederek baskı ve tehdit ile yüzde 58'lik oyu nasıl çıkama gayreti gösterdiklerini tekrar burada hatırlatmak istiyorum' diye konuştu.

(MŞ-NÖZ) - EDİRNE

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title