Haberler

CHP Antalya Milletvekili Süner ile Pm Üyesi Tanal Keşan'da

CHP Antalya Milletvekili Tayfun Süner 'Ülkede Ulusal Basının Susturuluyor' Dedi

CHP Antalya Milletvekili Tayfun Süner 'ülkede ulusal basının susturuluyor' dedi.

Süner, Parti Meclisi Üyesi Mahmut Tanal CHP Edirne Milletvekili aday adayı Nejat Gencan, eski milletvekili Şadan Şimşek ve parti yöneticileriyle birlikte Keşan Adliyesini, Keşan Kaymakamı Ahmet Narinoğlu ve Keşan Belediyesi'ni ziyaret etti.

Süner, ziyaretler sonunda gazetecilere yaptığı açıklamada, ulusal basına göre yerel basının daha özgür olduğunu belirtti.

Toplumum özgürleşmesi ve sağlıklı bir yapıya kavuşmasının yerel basından başlayacağını anlatan Süner, 'İnşallah ulusal basın gibi sesi kısılan nefesi kesilen bir yapıya kavuşmaz yerel basın. Yerel basın mensuplarına saygılarımı sunuyorum. Özgürce çalıştıkları, bizim sesimizi halka özgürce duyurdukları için de teşekkür ediyorum' dedi.

PM üyesi Mahmut Tanal'da Doğu ve Güneydoğu'daki gelişmenin önündeki en büyük engelin aşiretler olduğunu, bunu Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun da gündeme getirdiğini belirtti.

AK Parti ve DTP'nin de bunların üzerine siyaset yaptıklarını ileri süren Tanal, şunları söyledi:

'Hiç birisi Güneydoğu ve Doğu Anadolu ile ilgili ben size fabrika açacağım demiyor. Ben size cezaevi açacağım diyor. Toplumun cezaevine ihtiyacı yok. Zaten cezaevindeyiz hepimiz telefonlarımız dinleniyor. Gözlem altındayız. Kim muhalefet ediyorsa Silivri'de yargılanıyor. Ekonomi ile ilgili yatırımları Güneydoğu'da CHP söylüyor. Ne AKP ve DTP söylemiyor. DTP'li milletvekillerine sorunuz .Fransa'da eviniz var mı diye ? Fransa'da ev alacağına Güneydoğu'da fabrika aç'

(UY-MŞ-NÖZ) - EDİRNE

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title