Haberler

Ceviz Büyüklüğünde Yağan Dolu Cam Kırdı

Güncelleme:

Amasya'da dün akşam, sağanak yağmurun ardından başlayan dolu yağışı, bazı evlerin camlarının kırılmasına neden oldu.

Amasya'da dün akşam, sağanak yağmurun ardından başlayan dolu yağışı vatandaşlara zor anlar yaşattı.

EVLERİN CAMLARI KIRILDI, PANJURLAR ZARAR GÖRDÜ

Amasya'da akşam saatlerinde başlayan yağmurla karışık ceviz büyüklüğündeki dolu yağışı; bazı ev, işyeri ve araçların zarar görmesine neden oldu. Doluya sokakta yakalanan vatandaşlar da sığınacak yer aradı. 41 yaşındaki Tuncay Çuhadar, "Hayatımda bu büyüklükte dolu yağdığını daha önce hiç görmedim. Kısa süreli yağdı. Ama birçok noktaya zarar verdi" dedi. Dolu yağışı nedeniyle 55 Evler Mahallesi'ndeki bazı evlerin camları kırıldı, panjurlar zarar gördü.

ANTALYA'DA DOLU ŞAŞKINLIĞI

Antalya'nın Korkuteli ilçesi Bozova Mahallesi'nde sabah saatlerinde etkili olan dolu meyve bahçelerine zarar verirken, sokaklar beyaza büründü.

HASAR TESPİT ÇALIŞMALARI YAPILDI

Korkuteli Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Özlem Çağrıcı Armut ve Ziraat Odası Başkanı Musa Fikri Büyükçetin, Bozova Mahallesi'nde hasar gören bahçelerde incelemelerde bulunurken, hasar tespit çalışmalarına başladı.

SOKAKLAR BEYAZA BÜRÜNDÜ

Bozova Mahallesi'ni beyaza bürünmesine neden olan dolu, ilginç görüntüler ortaya çıkardı. Doluya hazırlıksız yakalanan vatandaşlar zor anlar yaşarken, sokaklar adeta beyaza büründü. İlçede yollarda mahsur kalan araçların yardımına ise iş makineleri yetişti.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Antalya Amasya Bozova Yağan Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500

Yorumlar (6)

Bu gidişlemobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Başımıza taş yapmasa da dolu yağıyor.

13
0
yanıtYanıtla
Kale06mobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Suna seni seviyorum

3
6
yanıtYanıtla
turanMobil-ANDROID:

him

1
3
yanıtYanıtla
ne olmus:

insallah turkiyenin basina tas yagar amin. . .

3
1
yanıtYanıtla
felaket nurimobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Suna kadar başına dolu yağsın

2
2
yanıtYanıtla
Hasan:

cansu seni çok seviyorum

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title