Haberler

Cengiz İmren Adana'ya Geliyor

Dillerden düşmeyen unutulmaz aşk şarkılarının usta bestecisi ve yorumcusu Cengiz İmren Adana’ya geliyor.

Dillerden düşmeyen unutulmaz aşk şarkılarının usta bestecisi ve yorumcusu Cengiz İmren Adana'ya geliyor.

Ünlü sanatçı, Bilge Ajans'ın organizasyonluğunda, 10 Mayıs Cumartesi günü Adana Seyhan Otel'de hayranlarıyla buluşacak. Geçtiğimiz aylarda Türk müziğinin divası Bülent Ersoy'u da Adanalılarla buluşturan Bilge Ajans'ın mimarları Bilge Canbaz ve Serap Tatlı muhteşem bir organizasyona daha imza atmaya hazırlanıyor.

Gerçekleştirdikleri her organizasyon ses getiren Canbaz ve Tatlı ikilisi, ünlü sanatçının Adana Seyhan Otel'deki Adres Bar'da vereceği konser için tüm hazırlıkların tamamlandığını bildirdi. Birçok ünlü firmanın da sponsor olduğu organizasyonda, ünlü sanatçı hayranlarını 'aşk' şarkılarına adeta doyuracak.

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'e verdiği "Bitanem" ve " Ağlıyorum kahrımdan" adlı şarkılarıyla yaptığı çıkışını, müzik dünyasına ard arda kazandırdığı besteleriyle sürdüren Cengiz İmren, eserleri kadar yorumcu kimliği ile de milyonlarca hayranı peşinden sürüklüyor.

Cengiz İmren konseri için biletlerin Seyhan Otel'de çok yakında satışa sunulacağı bildirildi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Bülent Ersoy Seyhan Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title