Haberler

Cem Yılmaz'dan Sponsor Eleştirisine Yanıt: Şaşırıyorum ve Üzülüyorum

Güncelleme:

Cem Yılmaz, "Ali Baba ve Yedi Cüceler"in sponsoru olan markaların filmde çok sık görüldüğü eleştirilerine üzüldüğünü söyledi.

Son filmi Ali Baba ve Yedi Cüceler'in sponsoru olan Pepsi ve Metro markalarının filmde çok sık görülmesi eleştiri konusu olunca ünlü komedyen Cem Yılmaz, "Mecburum. Bütçeyle ilgili destek olmadan o rakamlara film yapmam imkânsız" diyerek tepki gösterdi.

"JAMES BOND'UN 10 DAKİKA SONRA ÖLMESİ GEREK"

Yılmaz, gelen bir soru üzerine ürün yerleştirme konusunda eleştirilerde bulundu. Bu konuda artık bir şeylerin çözülmüş olması gerektiğini kaydeden Yılmaz, "Eğer kötü bir şey diye bundan vazgeçseydik yan salonda gösterilen James Bond'un 10 dakika sonra ölmesi gerek. Çünkü saatine bakmalı ve saat marka olduğu için bakamazsa kötü adamlar onu öldürür" dedi.

"TAMAMEN EKONOMİK HADİSE"

Yüksek bütçeli filmlerde destek almanın mecburi olduğunu dile getiren Yılmaz, şöyle konuştu: "Buradaki amatörlük çok can sıkıcı ve anlamlı değil. 'Cevahir'e gittim, filmde çok reklam vardı, beğenmedim' diyorlar mesela. Sen de marka söyledin, niye Cevahir diyorsun? Markalar filmlerin bütçesinin belli kısımlarını karşılıyorlar. Bir marka yüzde 100 de filmin sahibi olabilir. Tamamını verse ben o filmi yapmayacak mıyım? Bu şaka olmalı! Olayın bütünü ekonomik hadise. Film yapmayı ne zannediyorlar anlamıyorum. Şaşırıyorum, üzülüyorum."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

James Bond Cem Yılmaz Pepsi Medya Magazin Haberler

500

Yorumlar (13)

pillow fighter:

sen anlayamazsın milli irademi ama ben anlarım :)) milli irademe çamur atmayın o ki beş vakit namazında yüzde 99 müslüman bir ülkede islamın bayraktarlığını yapan bir iradedir :)) canımsın

2
2
yanıtYanıtla
SAMİMİ BİR ADAM.:

Ne demiş Cem ? ''Ekonomik hadise, yani o rakamlarla film çekmem imkansız, yani illa desteğe ihtiyacım var'' Yahu Cem, senin bu söylediğin yalana ilkokul çocukları dahi inanmaz. Demek bütçe meselesi he, ulen sen şu ana kadar yığdıklarınla sponsorsuz bırak bir filmi, böyle yüz tane film çekersin. Yani sende zerre kadar bütçe sıkıntısı yok. Açık açık söylesene kardeşim, açık açık samimi ol ya, parayı çok seviyorum de. Bak ben açık açık söylüyorum, ''Samimi bir adam olarak, parayı çok seviyorum''

0
3
yanıtYanıtla
koylu:

aqmada buldunuz samimi adami soytaridan nezamandan beli samimilik araniyor ona reklam vede is veren zaten yuzsuz vede soytarinin ta kendisi

yanıt0
yanıt1
samimi ikinci adam:

Ben de parayı çok seven onurunu da vatanını da para için satar diyorum

yanıt0
yanıt1
veli:

la oğlum sen küfür etmekle şaklabanlığı komedi zanneden hep aynı adamlarla film yapan hiç. . .

1
1
yanıtYanıtla
Osman:

Aynen yaa.filmin adi degisir kadro ayni.madem film yapiyosn baska pyunculaeada yer ver yokkk hep ayni yuzler

yanıt0
yanıt0
NE Kİ:

Bu komedyen müsveddesinin başlangışta da bir özelliği yoktu ki şimdi olsun. Abidik gubidik bir adam işte ülkeyi dolaşın böyle tiplerden binlerce bulursunuz. Zamanında ortalıkta kimse yokken, halkın da üç paralık da olsa herhangi bir espriye gülme ihtiyacı varken ortaya çıkmış eski karikatürcü bu. Gerçek bir komedyen olabilmek bunun hiç bir zaman harcı olmadı ki

1
1
yanıtYanıtla
Atom DAMALIMobil-IOS:

Holywood da hangi film bu boyutta sponsorlukla yapılmış acaba???

1
0
yanıtYanıtla
500 yıl önce sizi ülkeye almak hataymış:

kürtlere sorular: 1) siz kırmanclara kürt ismini Kim Koydu? 2) Yazılı kadim tarihte 500 yıl önceniz yok. İrandan 500 yıl önce şiadan kaçıp gelmiş sünni göçebelersiniz. aslımız Hind-irani diyorsunuz ama Hangisi? Hangi Millet Aslınız? 3) Doğu ve güneydoğunun 2014 nüfus sayım toplamı 9 milyon bile değil. bu bölgelerdeki şehirlerin yarısında yüzde 90 Türk yaşıyorken neden 20, 30 milyonuz diye yalan söylüyorsunuz. 4) siz şımarık, yalancı, inkarcı, hain, kalleş ve bozguncusunuz. Düşman Mert Olmalıdır!

0
0
yanıtYanıtla
AV.OKAN GÖK:

hayatımda izlediğim en kötü cem yılmaz filmi . . . grafik gittikçe düşüyor. bir daha cem yılmaz filmi ve gösterisine gitmiyicem . . .

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title