Haberler

Cem Uzan, Fatih Terim İçin Ağladı

Güncelleme:

Uzun süredir ortalarda görünmeyen Cem Uzan, Fatih Terim'in Galatasaray'dan gönderilmesini hazmedemediğini belirterek gözyaşı döktü.

4 yıldır Fransa'da yaşayan Cem Uzan, A Haber'de yayınlanan 'Yazboz' programına bir röportaj verdi. Uzan, Fatih Terim ile ilgili bir soru üzerine gözyaşlarını tutamadı.

28 Şubat sürecinden, Galatasaray'ın UEFA kupası macerasına kadar birçok konuda görüşlerini dile getiren Uzan, mevcut Galatasaray yönetiminin Fatih Terim'e yaptıklarını hazmedemediğini söyledi.

FATİH'İN GÖZYAŞLARINA AĞLIYORUM

İmparator lakaplı teknik direktör Fatih Terim'in Galatasaray'ın başında Türkiye'ye UEFA Kupası'nı getirdiğini vurgulayan Uzan, duygularını şöyle dile getirdi: "UEFA kupası kazanıldı. Kupa soyunma odasına geldiğinde ben oğlumla birlikte soyunma odasındaydım. O kupayı Türkiye'ye kazandıran adam, aynen benim şuan ağladığım gibi ağlayarak gönderildi. Galatasaray'dan ayrılırken, o gece evinin önündeki taraftarlarla konuşurken ağlayışını hatırladım, onun için ağladım." dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Galatasaray Fatih Terim Cem Uzan Fransa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title