Haberler

Cem Davran; Ünlü Olmayı Sevmiyorum

Yalova Üniversitesi Kültür ve Sanat Birliği Tiyatro Kulübü'nün (YÜTİK) düzenlediği 'Sanat Günleri' etkinliğinde öğrencilerle bir araya gelen oyuncu Cem Davran, ünlü olmayı sevmediğini söyledi.

Yalova Üniversitesi Kültür ve Sanat Birliği Tiyatro Kulübü'nün (YÜTİK) düzenlediği 'Sanat Günleri' etkinliğinde öğrencilerle bir araya gelen oyuncu Cem Davran, ünlü olmayı sevmediğini söyledi.

Yalova Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (YÜSEM) Konferans Salonu'nda düzenlenen söyleşi programına öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

Sanat yolculuğunu öğrencilerle paylaşan 47 yaşındaki Cem Davran, 22 yıllık evli ve 2 çocuk sahibi olduğunu belirterek şunları anlattı:

"Bu durum, bizim sektörde çok nadir rastlanacak bir portredir. Bizim işimizde çok zordur evli kalmak. Evden çıkarsınız, çocuğunuzu öpersiniz, ancak sonra travesti kılığına girersiniz. Ünlü olma halini hiç sevmiyorum. Ben onun için kendime tanınmış biri diyorum. Hatta bazen bana gelip dokunanlar oluyor. Magazinciler beni takip etmez, çünkü yıllar içinde magazin malzemesi olmadığımı anladılar. Benden dik bir şey çıkmayacağını biliyorlar. Sıradan bir memur ailesinin çocuğuyum. Ama hep tiyatrocu olmak istemiştim. Hayatım tesadüflerle dolu. Bu tesadüfleri çalışarak korudum ve bu yaşa geldim" dedi.

SEVDA DEMİREL'İN 'Tokat' OLAYINI SOrduLAR

Yapılan söyleşinin ardından Cem Davran öğrencilerin sorularını yanıtladı. Öğrenciler, bir program sırasında Sevda Demirel'in Hande Ataizi'ne attığı tokadı sordu. Davran bu soruyu şöyle yanıtladı:

"Program sunucusu Hande, yanlış bir laf sarf etti. Konuk, o olayı sanırım yanlış anladı. Türk televizyon tarihine, hatta Türk tarihine geçen bir olay oldu bence. O olaydan sonra bu program bitti, kaldırıldı diye biliniyor. Aslında, başka bir takım teknik sorunlar nedeniyle programı bitirdik. Talihsiz bir olaydı. Yetenekli, tiyatro eğitimi almış bir aktrisin başına gelmiş kötü bir olaydı. Bir daha öyle ortamlarda bulunmamaya çalışıyorum." - Yalova

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title