Haberler

CCI Standı Amerikan Pamuğunu Anlattı

Güncelleme:

Doğal elyaf ürünlerinin hazırgiyim tekstili pazarı içerisindeki payını arttırmaya yönelik süregelen global çalışmaların kapsamında, Şubat 2012 Texworld ve Premiere Vision'daki COTTON USA standları, ziyaretçilere Amerikan pamuğu hakkında geniş bilgiler sundu.

Cotton Council International (CCI) standı, üretime hazırlık aşamalarından perakendeye tüm pamuk tedarik zincirinin buluşma noktası oldu. ABD pamuk endüstrisinin denizaşırı pazarlama kolu olan CCI, endüstri uzmanları ve perakendecilere global COTTON USA lisansı, pazarlama ve Tedarik Zinciri Pazarlama (SCM) programı hakkında bilgiler verdi. CCI, Cotton Incorporated ve Supima da ABD'deki pamuk tarımı, pamuk ve tedarik sektörlerindeki global gelişmeler ve ilgili diğer konulara ilişkin bilgi sağladı.

CCI, COTTON USA lisans sahipleri ağıyla yeni iş bağlantıları yaratmakta, potansiyel tedarikçileri bir araya getirmekte ve global tedarik açısından daha fazla şeffaflık sağlamaktadır. CCI tekstil endüstrisi için konferanslar, COTTON USA alım seyahatleri ve uluslararası "zirveler" düzenlemenin yanında, bireysel tedarik desteği de sağlamaktadır.

Kaliteli ABD pamuğu dünyanın her yanına ihraç edilmekte ve ABD, dünyanın en önemli pamuk ihracatçısı konumunu korumaktadır. Birçok lider uluslararası şirket ücretsiz COTTON USA lisans programı yoluyla CCI ile ortaklık kurmaktadır. COTTON USA standında, Texworld ziyaretçileri en kaliteli ABD pamuğundan yapılmış global ölçekli tekstil ürünlerini keşfetme fırsatını yakalamıştır.

Cotton Council International (CCI) ve Cotton Incorporated (CI) Texworld ve Premiere Vision fuarlarında, tedarik talepleri ve yeni kumaş yapıları ile fabrikaların daha da yenilikçi olmalarına ve yeni işler ve bağlantılar geliştirmelerine yönlendirerek, Türkiyeli COTTON USA lisans sahiplerini aktif bir şekilde desteklemiştir. COTTON USA lisans sahiplerinden İskur, Kaynak, Küçüker ve Selçuk Grup ürünlerini Texworld 2012'de kendi şirket standlarında tanıtırken, Akın Tekstil, Anteks, Arsan, Bossa, Burce, Dynamo, İlteks, Kipaş, Sanko ve Yılmaz ise Premiere Vision fuarına katılmıştır.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title